Αλβανία: Μεγάλη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών. Η αστυνομία διαλύει τη «φωλιά» των διακινητών

Αλβανία: Μεγάλη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών. Η αστυνομία διαλύει τη «φωλιά» των διακινητών

Η κρατική αστυνομία έχει πραγματοποιήσει παν-αλβανική μεγάλη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ αναφέρονται περισσότερες από 250 συλλήψεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες και μέχρι σήμερα το πρωί συνελήφθησαν εκατοντάδες άτομα σε όλη τη χώρα για διακίνηση ναρκωτικών.

Η μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε Τίρανα, Ελμπασάν, Δυρράχιο, Σκόδρα, Ντίμπρα, Αργυρόκαστρο, κλπ. Συνελήφθησαν περισσότερα από 250 άτομα που διακινούσαν ναρκωτικά, κυρίως κοντά σε σχολεία.

Έρευνα που ξεκίνησε πριν ολοκληρωθεί η επιχείρηση «Tempulli» τον Σεπτέμβριο, οριστικοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, με εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από τα δικαστήρια της χώρας, για τουλάχιστον 300 άτομα. Οι επικεφαλής ομάδων διανομέων που δραστηριοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια στα Τίρανα και στις συνοικίες, έχουν χτυπηθεί.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι συλληφθέντες έχουν μια σχετικά νεαρή ηλικιακή ομάδα, στην οποία κυριαρχούν οι 20-35 ετών. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 65 άτομα στα Τίρανα. Αναφέρεται επίσης ότι περισσότερα από 20 άτομα έχουν συλληφθεί στο Ελμπασάν και 10 στην Κορυτσά.

Σχετικά άρθρα: