Αλβανία: Ο γαμπρός του Τραμπ συζητάει να επενδύσει στο νησί Σάσων

Αλβανία: Ο γαμπρός του Τραμπ συζητάει να επενδύσει στο νησί Σάσων

Το Affinity Partners του Jared Kushner βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τρεις επενδύσεις ανάπτυξης ακινήτων στα Βαλκάνια που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων με έδρα το Μαϊάμι σχεδιάζει να μετατρέψει το νησί Σάσων της Αλβανίας στη Μεσόγειο, στο παρελθόν έδρα στρατιωτικής βάσης, σε μια πολυτελή κοινότητα οικολογικού θέρετρου με την επωνυμία Aman, δήλωσε ο Kushner σε συνέντευξή του στο Bloomberg News.

Το Affinity επιδιώκει επίσης να αναπτύξει τη χερσόνησο Zvernec της Αλβανίας, μια παράκτια περιοχή με περισσότερα από τρία μίλια παραλίες με λευκή άμμο. Η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει πολλά μεγάλα θέρετρα στην περιοχή, με σχεδόν 10.000 βίλες και δωμάτια ξενοδοχείων. Προβλέπει να επενδύσει και στα Εξαμίλια.

Ο Kushner είναι γαμπρός του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και έχει υπηρετήσει ως ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου. Αφού άφησε την κυβερνητική του ενασχόληση, δημιούργησε το Affinity, που τώρα έχει 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία.

Σχετικά άρθρα: