Αλβανία: Θρήνος στην κηδεία της 40χρονης που μαχαίρωσε ο εν διάσταση σύζυγος στο Μενίδι

Αλβανία: Θρήνος στην κηδεία της 40χρονης που μαχαίρωσε ο εν διάσταση σύζυγος στο Μενίδι

Μέσα σε κλίμα απόλυτης θλίψης, με αναπάντητα «γιατί» να πλανώνται στον αέρα έγινε σήμερα το πρωί η κηδεία της άτυχης 40χρονης γυναίκας η οποία έπεσε θύμα του 50χρονου εν διαστάσει συζύγου της τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στο Μενίδι ο οποίος την σκότωσε με 10 μαχαιριές.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και τα δύο παιδιά της γυναίκας βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Αλβανία για να της πουν το τελευταίο αντίο.

Οι συγγενείς της 40χρονης θεωρούν πολύ σοβαρό το περιστατικό και παραδέχονται πως το πρώην ζευγάρι είχε κατά καιρούς συγκρούσεις.

Φίλοι του πατέρα της 40χρονης, που έδωσαν το παρών στην κηδεία, ανέφεραν πως προερχόταν από υποδειγματική οικογένεια και χαρακτήρισαν απερίγραπτο και πρωτοφανές το συμβάν.

Η 40χρονη είχε παντρευτεί τον 50χρονο όταν ήταν 17 ετών και έφυγαν για την Ελλάδα. Στην Αλβανία έμεναν σε πολύ κοντινά χωριά. Είχαν δύο παιδιά μια 21χρονη κόρη και ένα 15χρονο γιο. Είχαν χωρίσει για πέντε χρόνια, αλλά η 40χρονη έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον άντρα της. Τα πρώτα χρόνια του γάμου τους επισκέπτονταν συχνά την Αλβανία, αλλά τα μετέπειτα χρόνια λιγότερο μόνο για διακοπές.

Σχετικά άρθρα: