Αν δεν έχεις υπομονή γαϊδάρου…

Αν δεν έχεις υπομονή γαϊδάρου…

ΑΙΧΜΕΣ

Χαρμόσυνη είδηση, αλλά και προβλήματα…

Έχουμε καλά νέα. Είναι αρκετοί οι ανασφάλιστοι υπερήλικες Βορειοηπειρώτες, που έλαβαν το χρηματικό ποσό από το επίδομα Κοινωνική Αλληλεγγύης και δικαιολογημένα αισθάνονται ανακούφιση.

Όσοι υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση και στην πορεία συναντούν προβλήματα, για την αντιμετώπισή τους απευθύνονται στον ΟΠΕΚΑ. Υποχρεωτικά καλούν το 1555. Η μεγάλη αναμονή στο τηλέφωνο, αν δεν έχεις υπομονή γαϊδάρου, σου σπάει τα νεύρα. Τίθεται καθήκον να βελτιωθεί αυτή η υπηρεσία. Ο πολίτης να διευκολύνεται ποιοτικά και με ταχύτητα.

Όσοι ανασφάλιστοι δεν μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση για το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσπαθούν να λύσουν με την παλιά ξεπερασμένη πλέον μέθοδο, το θέμα τους, αυτοί που μένουν π.χ. στην Αθήνα, δυστυχώς θα στηθούν δύο φορές σε ουρά έξω από την Αγίου Κωνσταντίνου 14 στην Ομόνοια, για να κλείσουν ραντεβού και μετά, για την κατάθεση των επίσημων εγγράφων.

Εκεί, θα έρθουν αντιμέτωπα με την κατάθλιψη. Θα αντικρίσουν, κατά την βραδυκίνητη εξυπηρέτησή τους, ένα γερασμένο κατσούφικο υπαλληλικό προσωπικό και καθόλου χαμόγελο. Το δημόσιο ακόμα νοσεί φοβερά…

Σχετικά άρθρα: