Ας ελπίσουμε ότι τελείωσαν τα βάσανα των ανασφάλιστων υπερήλικων Βορειοηπειρωτών

Ας ελπίσουμε ότι τελείωσαν τα βάσανα των ανασφάλιστων υπερήλικων Βορειοηπειρωτών

Ένας δικός μας άνθρωπος, που ασχολείται με τα κοινά και δηλώνει ότι ψηφίζει Ν.Δ.,  ψες το βράδυ αγανακτισμένος από τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας έστειλε στον κ. Χατζηδάκη το email που ακολουθεί:

«Καλησπέρα κύριε υπουργέ!

Σας στέλνω την ανησυχία μου, που σχετίζεται με το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους ανασφάλιστους υπερήλικες Βορειοηπειρώτες, οι οποίοι ακόμα δεν το επωφελήθηκαν.

Τους είχαμε υποσχεθεί ότι θα εισέπρατταν το επίδομα από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, τώρα είμαστε στον τέταρτο μήνα κι ακόμα παλεύουν μάταια να υποβάλλουν την αίτηση σε μία πλατφόρμα που δεν λειτουργεί.

Η δυσλειτουργία της πλατφόρμας απογοητεύει τον κόσμο και τον αναγκάζει να σκέφτεται αρνητικά για την κυβέρνηση. 

Κύριε υπουργέ, ορισμένοι σας εκθέτουν με την ανεβασμένη πλατφόρμα που δεν λειτουργεί, όταν η κοινή υπουργική απόφαση έχει ψηφιστεί, ΦΕΚ έχει περάσει ο υπουργός οικονομικών, έχει εγκρίνει τα χρήματα ο πρωθυπουργός και ο κόσμος ακόμα δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ.

Όλο αυτό επηρεάζει αρνητικά στην ψυχολογία των περίπου 130.000 Βορειοηπειρωτών που ψηφίζουν στην Αττική κι άλλων τόσων πανελλαδικά!»

Ας θεωρήσουμε ότι αυτή η μεμονωμένη κίνηση, ακόμα κι από ένα άτομο, έβαλε σε μεγαλύτερη ευθύνη τον υπουργό, ο οποίος διέταξε ρητά κι η πλατφόρμα ενεργοποιήθηκε.

Ας ελπίσουμε ότι τελείωσαν τα βάσανα των ανασφάλιστων Βορειοηπειρωτών. Από δω και πέρα ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί άνετα να μπει στην πλατφόρμα και να εξυπηρετηθεί.    

Σχετικά άρθρα: