Μπελέρης: «Σκοπός του Ράμα, ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των ντόπιων Ελλήνων κατοίκων»

Μπελέρης: «Σκοπός του Ράμα, ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των ντόπιων Ελλήνων κατοίκων»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 έδωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης εν αναμονή της εξέτασης του αιτήματός του στις 4 Δεκεμβρίου να του δοθεί άδεια από τις φυλακές, προκειμένου να ορκιστεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ομώνυμη ιστοσελίδα, ο Φρέντι Μπελέρης εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, τον οποίο κατηγόρησε ότι θέλει να αναπτύξει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χειμάρρας με τη συνεργασία πολιτικών του φίλων και οικονομικών παραγόντων, που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην εξουσία τα επόμενα χρόνια.

Απώτερος σκοπός του Ράμα, όπως υποστήριξε ο Φρέντι Μπελέρης, είναι ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των ντόπιων Ελλήνων κατοίκων.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας μίλησε ακόμη για το «μπλόκο» στην ενταξιακή διαδικασία της Αλβανίας στην Ε.Ε., ενώ ευχαρίστησε για άλλη μία φορά τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποστήριξή του, τον υπουργό Επικρατείας Στ. Παπασταύρου, τον βουλευτή Α. Συρίγο και τον ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στις φυλακές.

Σχετικά άρθρα: