Μπερίσα: Ο Έντι Ράμα είναι εχθρός της ελεύθερης ψήφου των Αλβανών

Μπερίσα: Ο Έντι Ράμα είναι εχθρός της ελεύθερης ψήφου των Αλβανών

Ο Σαλί Μπερίσα στην ομιλία του στη σημερινή διαμαρτυρία, κάλεσε τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να μην στηρίξουν το καθεστώς του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Δήλωσε ότι πρέπει να προστατεύσουν τα κεφάλαια των φορολογουμένων τους και να μην τα δώσουν σε αυτή την κυβέρνηση που τα κλέβει καθημερινά.

«Με σας και τα μέλη της ΕΕ, μέλη του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ό,τι ο Ράμα έχει χτίσει, το έχει κάνει πάνω στις αξίες που μοιράζεστε μεταξύ σας, με βάση την ελεύθερη ψήφο. Σήμερα σας προτρέπω να μην υποστηρίξετε το καθεστώς του Έντι Ράμα, γιατί ο Έντι Ράμα είναι εχθρός της ελεύθερης ψήφου των Αλβανών. Οποιαδήποτε υποστήριξη προς αυτόν είναι τιμωρία για τους Αλβανούς.

Από αυτή την πλατεία οφείλω να δηλώσω ότι η Αλβανία δεν θα έχει ποτέ σταθερότητα χωρίς την ελεύθερη ψήφο των πολιτών. Σταθερότητα και ψήφος, ελπίδα, πίστη, μέλλον θα είναι αδιαχώριστα. Φίλοι μου, σε όσους βλέπουν τους Αλβανούς να φεύγουν κατά χιλιάδες από τη χώρα τους και νομίζουν ότι φεύγουν από τη φτώχεια, τους λέω ανθρώπινα, σώστε τα ταμεία σας.

Προστατέψτε τα κεφάλαια των φορολογουμένων σας, μην τα δώσετε σε αυτή την κυβέρνηση, γιατί θα έχουν την τύχη των φόρων που πληρώνουν οι Αλβανοί και τους κλέβουν ο Έντι Ράμα με τους κυβερνήτες του. Σήμερα, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο έθνος, οι Αλβανοί βιώνουν κάθε φυσική καταστροφή και κάθε κρίση ως εθνικό δράμα και τραγωδία. Μόνο για έναν λόγο, ότι ο Έντι Ράμα» τους κλέβει, είπε ο Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα: