Δολοφονία στην Αλβανία σχετίζεται με την υπόθεση στη Νέα Σμύρνη;

Δολοφονία στην Αλβανία σχετίζεται με την υπόθεση στη Νέα Σμύρνη;

– Τα “εξαφανισμένα” 700 κιλά κοκαΐνης

Το παρελθόν των δύο ανδρών, αλβανικής καταγωγήςπου έπεσαν νεκροί το βράδυ της Κυριακής 18/12 μέσα σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, “ξεσκονίζει” η ΕΛΑΣ, με τις έρευνες να στρέφονται σε κυκλώματα ναρκωτικών και προστασίας για τη διπλή δολοφονία.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο, ενδέχεται να συνδέεται με μία δολοφονία στην Αλβανία, όταν ένας 49χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στους Αγίους Σαράντα, ονόματι Έντμοντ Πάπας σκοτώθηκε με παρόμοιο τρόπο, όπως και στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, την Παρασκευή 16/12, ο 49χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου δέχθηκε αμέτρητες σφαίρες, ενώ βρισκόταν σε μπαρ της περιοχής, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε νοσοκομείο και να καταλήξει στη συνέχεια από τα τραύματά του.

Σημειώνεται πώς ο 49χρονος, είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα ΜΜΕ στην Αλβανία σημειώνουν ότι τα θύματα της Νέας Σμύρνης ενδέχεται να ανήκουν στο ίδιο κύκλωμα ναρκωτικών και να δολοφονήθηκαν από ομοεθνείς τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στη Νέα Σμύρνη πρόκειται για άνδρα νεαρής ηλικίας, περίπου 20-25 ετών, κάτι που διαπίστωσαν οι αξιωματικοί της Ασφαλείας Αττικής από τον σωματότυπο και την ταχύτητας διαφυγής του.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα δυο θύματα φέρεται ότι “πουλούσαν” προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά της Γλυφάδας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην Αλβανία επικρατεί πανικός μεταξύ κυκλωμάτων για την “εξαφάνιση” 700 κιλών κάνναβης, για την οποία δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης και για ένα φορτίο για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στα Τίρανα.

debater.gr

Σχετικά άρθρα: