Δύο διαμετρικά αντίθετες δηλώσεις του Σαλί Μπερίσα για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Δύο διαμετρικά αντίθετες δηλώσεις του Σαλί Μπερίσα για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

ΑΙΧΜΕΣ

Στην περιοδεία που πραγματοποίησε αυτές τις μέρες στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα έκανε μια συνάντηση και με Δροπολίτες στη Δερβιτσάνη.

Σε δήλωσή του, μετά τη συνάντηση, αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ανάφερε: «Είπα στους μειονοτικούς συνομιλητές μου. Ο Έντι Ράμα μπορεί να έρχεται εδώ και να λέει λίγες λέξεις στα ελληνικά, αλλά είναι υποκριτής, είναι εχθρός των ελευθεριών τους. Αυτό το έκανε με την υποδειγματική εκτέλεση ενός ανθρώπου, που σήμερα θα μπορούσε να είναι ζωντανός στην αγκαλιά της οικογένειάς του».

Όμως, οι κάτοικοι του Βουλιαρατιού, οι Δροπολίτες και όλοι οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες, δεν ξεχνούν την αιχμηρή δήλωση του Σαλί Μπερίσα την ημέρα της αισχρής δολοφονίας: «…μετά από ανταλλαγή πυρός ανάμεσα της αλβανικής αστυνομίας και του έλληνα εξτρεμιστή από το Βουλιαράτι, Κωνσταντίνου Κατσίφας, στην γείτονα χώρα, ως τυφλή ρατσιστική εκδίκηση, δολοφονήθηκαν αρκετοί αλβανοί …».

Υπάρχουν και άλλες στάσεις και άστοχες, προκλητικές δηλώσεις του Σαλί Μπερίσα κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Δεν μπορεί με την πρόσφατη δήλωσή του να καλύψει όλα εκείνα τα «λάθη».

Δεν κρύβεται ο ουρανός με τον κόσκινο… κύριε Σαλί!       

Σχετικά άρθρα: