Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Μπάρκας

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Μπάρκας

Συλλυπητήρια μηνύματα…

Από ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ:

Το Γενικό Συμβούλιο της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του πρώην Υπουργού και πρώην βουλευτή κ. Κώστα Μπάρκα.

Ο Κώστας Μπάρκας υπήρξε ένας από τους πιο δραστήριους αγωνιστές της Ομόνοιας και ένθερμος πατριώτης για τον Νομό Αργυροκάστρου, αλλά και την Εθνική Ελληνική Μειονότητα εν συνόλω.

Καλό Παράδεισο!

…Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανίας Σαλί Μπερίσα:

Αγαπητοί φίλοι, ο Κώστας Μπάρκας, πρώην Υπουργός Εργασιών και Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Επαρχίας Αργυροκάστρου, έκλεισε τα μάτια του για πάντα!
Αυτά είναι πικρά νέα για την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και για τη Δρόπολη, το Αργυρόκαστρο, το Δημοκρατικό Κόμμα και την Αλβανία.

Ο Κώστας Μπάρκας ήταν σύζυγος, γονιός και υποδειγματικός πολίτης. Ήταν ένας αποφασιστικός δημοκράτης και ικανός, έντιμος και σεβαστή προσωπικότητα που κέρδισε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του στη μειονότητα και το Αργυρόκαστρο και τους εκπροσώπησε με ιδιαίτερη αφοσίωση στη Βουλή της χώρας. Ο Κώστας Μπάρκας εκτέλεσε με τιμή, δεξιοτεχνία και πλήρη αποτελεσματικότητα το καθήκον του υπουργού στη συγκυβέρνηση του Δημοκρατικού Κόμματος και παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του εξαιρετικός και ακούραστος αγωνιστής του.
Εκφράζοντας τον μεγαλύτερο σεβασμό και τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για την πολύτιμη συνεισφορά του και τη στενή μας συνεργασία που είχαμε, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αξιότιμη οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς του, την κοινότητα Δρόπολης και Αργυροκάστρου για τη βαριά και ανεπανόρθωτη απώλεια τους και προσεύχομαι μαζί τους η μεγάλη ψυχή του Κώστα Μπάρκα να βρει τη γαλήνη που της αξίζει. Αμήν!

...και Αντώνη Μπέζα, υπουργός, βουλευτής ΝΔ:

Αποχαιρετούμε σήμερα με οδύνη τον πρώην βουλευτή στο Νομό Αργυροκάστρου, πρώην Υπουργό Εργασίας (2005-2008) και καλό φίλο Κώστα Μπάρκα.

Υπήρξε ένθερμος πατριώτης και αγωνιστής με τον οποίο συνεργάστηκα στενά και αποτελεσματικά για τη λειτουργία του Τελωνείου Μαυροματίου, την κατασκευή του οδικού άξονα Μαυρομάτι- Άγιοι Σαράντα και γενικά για τα θέματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

Στην οικογένειά του, που είχε δεσμούς με την Ηγουμενίτσα, και τους οικείους του, εκφράζω τα βαθύτατα και ειλικρινή μου συλλυπητήρια!

Σχετικά άρθρα: