Εγκαινιάστηκε νέος μαγνητικός τομογράφος στο Διαγνωστικό Κέντρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας

Εγκαινιάστηκε νέος μαγνητικός τομογράφος στο Διαγνωστικό Κέντρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας

Για να σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων και την εγκατάσταση νέου υπερσύγχρονου μαγνητικού τομογράφου στο Διαγνωστικό Κέντρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας Ευαγγελισμός, πραγματοποιήθηκε χθες 16 Νοεμβρίου 2023 ειδική εκδήλωση εγκαινίων με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του διαγνωστικού κέντρου και εκπρόσωποι του SNF.

Το Διαγνωστικό Κέντρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας Ευαγγελισμός προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όποιον έχει ανάγκη, ανεξαρτήτως θρησκευτικής καταγωγής. Αυτή η επιχορήγηση έρχεται μετά από προηγούμενη επιχορήγηση του SNF για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού στο κέντρο.

Η προώθηση της υγείας υπήρξε ένας από τους βασικούς πυλώνες των επιχορηγήσεων του SNF από την έναρξή του το 1996. Η συνεχιζόμενη Παγκόσμια Πρωτοβουλία Υγείας (GHI), η μεγαλύτερη πρωτοβουλία επιχορηγήσεων του Ιδρύματος με προϋπολογισμό 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, περιλαμβάνει περισσότερα από 40 έργα στην Ελλάδα και διεθνώς, με τη δημιουργία τριών νέων δημόσιων νοσοκομείων του ΙΣΝ σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη.

adologala.gr

Σχετικά άρθρα: