Ενώ πρέπει να τους γυρίσουν στην πατρίδα τους…

Ενώ πρέπει να τους γυρίσουν στην πατρίδα τους…

Μεγάλη γκρίνια ξέσπασε μέσα στο σημερινό κόμμα εξουσίας, της Νέας Δημοκρατίας, για θέμα ονομασίας, βαπτίσματος:

Θα τους αποκαλέσουν λαθραίους ή νόμιμους μετανάστες, τους ξένους που εισβάλουν ανεξέλεγκτα καθημερινά από την Ανατολή στην Ελλάδα;!

Ενώ, λογικά, πρέπει να τους στείλουν στην πατρίδα τους, στο σπίτι τους, κι αν θέλουν και μπορούν να τους βοηθήσουν στον τόπο τους, τους μεταφέρουν κιόλας από τα ελληνικά νησιά στην ήπειρο. Στη στερεά Ελλάδα. Για να γίνει η ανάμιξη καλύτερα.

Όπως η χθεσινή αριστερή και η σημερινή δεξιά ελληνική κυβέρνηση, δεν κάνουν τίποτε άλλο, παρά μόνον εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Εφαρμόζουν πιστά το μακρόπνοο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης. Η γης είναι όλων μας και ο καθένας θα ζει όπου θέλει…είναι το μελλοντικό όραμα!!!

Εκφράζει την άποψή της η Γ.Μπ: -Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που “δημιουργείται” στην Ελλάδα (καθόλου όμως). Καταλαβαίνω πως η χώρα ετούτη είναι πέρασμα (σταυροδρόμι) αλλά …. δεν περνούν πάρα στέκουν κι απαιτούν. Αυτό με στενοχωρεί. Και καλά στέκουν (ας το δεχτώ). Μπορεί να νοιώθουν ασφάλεια εδώ. Να απαιτούν όμως με ενοχλεί. Και με θυμώνει. Περίμενα κάτι καλύτερο από τον κο Μητσοτάκη.

Ο Α.Γκ. με το λεπτό χιούμορ του: Χα, χα, χα!… Γέλασα, διότι μέχρι χθες ο Μητσοτάκης έλεγε ότι τους μετανάστες τους φέρνει ο Τσίπρας… Και όλοι πίστεψαν πως μόλις ουρλιάξει ο Άδωνης αυτοί όλοι οι κακομοίρηδες θα σκιαχτούν και θα φύγουν… για αλλού…

2021

Σχετικά άρθρα: