Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Φραντς Μπέκενμπαουερ

Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Φραντς Μπέκενμπαουερ

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Φραντς Μπέκενμπαουερ φαίνεται ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, με την υγεία του να έχει επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα και με όσα δήλωσε ο αδερφός του στη Γερμανία.

Στα 78 του χρόνια, ο Μπέκενμπαουερ έχει κάνει δύο επεμβάσεις στην καρδιά του και μία στο ισχίο του, ενώ από το 2019 έχει χάσει την όρασή του από το δεξί του μάτι. Η υγεία του έχει χειροτερεύσει όμως εδώ και λίγο καιρό, με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία στη Γερμανία για την κατάστασή του.

«Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν πως είναι καλά και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα. Δεν τα πάει καλά, αυτή είναι η αλήθεια. Η υγεία αντιμετωπίζει διαδοχικά σκαμπανεβάσματα», δήλωσε σχετικά ο αδερφός του “Κάιζερ”, αυξάνοντας την ανησυχία για τον σπουδαίο Γερμανό.

Ο Μπεκενμπάουερ είχε κατακτήσει τα πάντα στην τεράστια καριέρα του με την Μπάγερν Μονάχου και την Εθνική Γερμανίας, όντας ένας από τους ελάχιστους του ποδοσφαίρου, που έχουν κατακτήσει το Μουντιάλ τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Σχετικά άρθρα: