Επίσκεψη Ράμα στην Ελλάδα 20-21 Μαρτίου

Επίσκεψη Ράμα στην Ελλάδα 20-21 Μαρτίου

Αν και η επίσκεψη Ράμα δεν θα είναι επίσημη, καθώς θα φτάσει στην Αθήνα για να ανοίξει την έκθεση ζωγραφικής του.

Με την άφιξή του στην Αθήνα, ο Ράμα δεν θα χάσει την ευκαιρία να συναντήσει την ελληνική πολιτική τάξη, ακριβώς σε μια από τις καλύτερες στιγμές των διμερών σχέσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Ράμα θα φτάσει στην Αθήνα το μεσημέρι της 20ης και θα ξεκινήσει άμεσα συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, με τον οποίο θα έχει και γεύμα εργασίας. Στη συνομιλιών θα παρευρεθεί και η υπουργός Εξωτερικών Olta Xhaçka, καθώς και αντιπροσωπεία διπλωματών για να συζητήσουν ορισμένες από τις μισοτελειωμένες συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών.

Το απόγευμα της 20ής θα ανοίξει την έκθεσή του στο «Ζάπειο Μέγαρο», παρέα με τον ομόλογό του Μητσοτάκη, για να συνεχίσει με δείπνο εργασίας μαζί του.

Στις 21 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κώστα Τασούλα και με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατεριάνα Σακελαροπούλου.

Η ατζέντα του Αλβανού πρωθυπουργού στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της 21ης, με τη συμμετοχή του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών, όπου θα συμμετέχουν επιχειρηματίες και επικεφαλής εταιρειών από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα: