Φιλανθρωπικό αντάμωμα, για να δώσουμε όλοι μαζί μια δεύτερη ευκαιρία ζωής στον Άρη

Φιλανθρωπικό αντάμωμα, για να δώσουμε όλοι μαζί μια δεύτερη ευκαιρία ζωής στον Άρη

Ο Σύλλογος Διβριωτών και ο Σύλλογος Άγιος Ανδρέας Βορείου Ηπείρου, κάνουν έκκληση σε όλες τις αδελφότητες να στηρίξουν από κοινού το Φιλανθρωπικό Αντάμωμα που διοργανώνεται για τον συγχωριανό τους Άρη Μπαριαμπά.

Λίγα λόγια για το Άρη:

Ο Άρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δίβρη και σήμερα είναι 52 ετών. Είναι εγγονός του Παναγιώτη Βλάχου και γιος του Σωτήρη Μπαριαμπά και της Δημητρούλας Βλάχου. Παντρεύτηκε την Εριφύλη Κούρτη από τον Άγιο Αντρέα και έχουν μια κόρη 20 χρονών.

Σε ηλικία 10 ετών ο Άρης διαγνώστηκε με νεφροπάθεια. Ξεκίνησε στην αιμοκάθαρση το 1999. Το 2001 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, με δότρια την μητέρα του. Το 2009 το σώμα του απέρριψε το μόσχευμα και από τότε τρείς φορές την εβδομάδα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση. Εδώ και 15 χρόνια βρίσκεται σε λίστα αναμονής για δεύτερη μεταμόσχευση.

Ο μόνος γιατρός που έδωσε ελπίδα στον Άρη, είναι ο Γεώργιος Βρακάς, έλληνας χειρουργός μεταμοσχεύσεων νεφρού και ήπατος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μαϊάμι. Ενώ ο ίδιος έχει αποποιηθεί της αμοιβής του, το κόστος της μεταμόσχευσης και της τρίμηνης χειρουργικής παραμονής στο νοσοκομείο ανέρχεται στο ποσό των 250.000 δολαρίων, ένα ποσό αδιανόητο για την οικογένεια του Άρη.

Γι’ αυτό κάνουμε έκκληση να δώσουμε όλοι μαζί μια δεύτερη ευκαιρία ζωής στον Άρη μας.
Όσοι δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην φιλανθρωπική εκδήλωση, να απευθυνθείτε στον λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς. GR7901710040006004010108443.

Σχετικά άρθρα: