Φρέντης Μπελέρης: Από το κελί της αλβανικής φυλακής, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Φρέντης Μπελέρης: Από το κελί της αλβανικής φυλακής, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Έντι Ράμα τα «κατάφερε» μια χαρά: «Στέλνει» το Φρέντη Μπελέρη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι δημοσκοπήσεις αυτό δείχνουν

Ο Ράμα έβαλε στόχο, ανέλαβε πρωτοβουλία να τον βρίσει προεκλογικά με χυδαίο κιόλας λεξιλόγιο αλήτη, ανθρώπου πεζοδρομίου, να τον δυσφημίσει, να τους χαλάσει την εικόνα, σε συνέχεια να τον φυλακίσει, να του αποκλείσει το δικαίωμα για να ορκιστεί ως εκλεγμένος δήμαρχος της Χιμάρας.

Με τις ελεγχόμενες δικαστικές αρχές της χώρας, τον κρατάει ακόμα μέσα στο κελί της φυλακής του Φίερι.   

Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας ότι κλείνοντας στενά και μονοπάτια για να μην μπορεί να τα προσπεράσει και να καθίσει ο Μπελέρης στην καρέκλα του δήμαρχου στη Χιμάρα, θα τα κατάφερνε ο Φρέντης αγκαλιασμένος από τη ΝΔ και την Ελληνική Κυβέρνηση, με την ψήφο του Έλληνα ψηφοφόρου να πετύχει έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο… Δηλαδή η διαδρομή του Μπελέρη να είναι: Από τη φυλακή του Φίερι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Ράμα με αισχρό τρόπο απέκλεισε το Φρέντη να διευθύνει το δημαρχείο της Χιμάρας, για να αποφύγει προφανώς τον έλεγχο στα σχέδιά του, όμως κάνει το Μπελέρη ευρωβουλευτή, για να του ασκήσει αυστηρότερο έλεγχο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Να του βγάλει στη φόρα καλύτερα στην Ευρώπη τα άπλυτα.   

Σχετικά άρθρα: