Γιατί ο «Άπιστος Θωμάς» δεν συνεχάρη το Ρωμαίο Τσάκουλη για το δρόμο του Θεολόγου;!

Γιατί ο «Άπιστος Θωμάς» δεν συνεχάρη το Ρωμαίο Τσάκουλη για το δρόμο του Θεολόγου;!

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποπεράτωση ενός σημαντικού έργου στο δήμο Φοινικαίων, που οι προηγούμενοι έπαρχοι και δήμαρχοι ούτε που το άγγιζαν. Γίνεται η ασφαλτόστρωση του δρόμου που σε οδηγεί στα απόμερα χωριά της δύσκολης περιοχής του Θεολόγου.

Μόλις ανακοινώθηκε η χαρμόσυνη είδηση, πλήθος κόσμου βιάστηκαν να συγχαρούν το δήμαρχο, για την πρωτοβουλία που ανέλαβε. Ο «Άπιστος Θωμάς», έτσι θέλησε να ονομάσει κάποιος συμπατριώτης μας το προφίλ του στο διαδίκτυο, κράτησε απόσταση. Το έργο αυτό, το είδε από άλλη οπτική γωνία και απευθύνθηκε μέσω της ανάρτησής του, στον Ρωμαίο Τσάκουλη:

«Δήμαρχε συγγνώμη και με όλο το σεβασμό προς το θεσμό και πρόσωπό σου, δεν θα σου δώσω συγχαρητήρια. Όχι γιατί το έργο είναι ασήμαντο, κάθε άλλο. Το έργο αυτό ίσως είναι από τα καλύτερα που έγιναν τα 30 χρόνια μετά Ενβέρι εποχή. Τι εννοώ:

Είσαι ο δήμαρχος του μεγαλύτερου ανθέλληνα που έβγαλε η ιστορία της Αλβανίας.

Είσαι ο δήμαρχος αυτού που εκτέλεσε τον Ήρωά μας, Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Είσαι ο δήμαρχος αυτού που έχει παράνομα, με το έτσι θέλω, στη φυλακή μόνο και μόνο γιατί τόλμησε να τους τρίψει στην μούρη ότι η Χιμάρα είναι Ελληνική, τον εκλεγμένο Δήμαρχο, παρά την νοθεία (και εσύ γνωρίζεις πολύ καλά τι σημαίνει νοθεία), τον Φρέντη Μπελέρη.

Είσαι ο δήμαρχος του νεοδικτάτορα Ενβέρ Ράμα και μπορώ να σου αριθμήσω όσα μύρια κακά κουβαλά αυτός ο μπά..αρδος.

Γι’ αυτούς τους πάρα πολλούς λόγους, δεν θα σου πω συγχαρητήρια. Θα σου πω όμως και μια παλιά ιστορία:

Τον 13ο  αιώνα ένας ρωμιός στην Κωνσταντινούπολη είχε την πιο όμορφη κόρη της πόλης. Το έμαθε ο Σουλτάνος και την ήθελε στο χαρέμι του. Ο ρωμιός έσφαξε την κόρη του και κρεμάστηκε.

Εάν για 6 χιλιόμετρα δρόμο να στήσω κ..ο στον Ενβέρ Ράμα… άσε δήμαρχε εκατομμύρια φορές καλύτερα Φρέντης Μπελέρης στη φυλακή!»

Σχετικά άρθρα: