Γιατί ο Ντούλες την επίθεση που δέχτηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΠΑΚ την χρεώνει στο Rama

Γιατί ο Ντούλες την επίθεση που δέχτηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΠΑΚ την χρεώνει στο Rama

Ο Βαγγέλης Ντούλες, βουλευτής της μειονότητας και επικεφαλής του ΚΕΑΔ, σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε και για το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες, όταν δέχθηκε επίθεση με αυγά από άτομο, έξω από τις εγκαταστάσεις του ΣΠΑΚ, περιστατικό για το οποίο είπε φέρει ευθύνη ο Έντι Ράμα.

«Όποιος βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση, δεν μπορεί να νιώσει ευχάριστα. Ήταν μια απρόκλητη και απροσδόκητη κατάσταση… το άτομο αυτό είχε προκαλέσει επεισόδιο και με τον πρέσβη της Ελλάδας, έξω από τον ΣΠΑΚ, πριν από μερικές εβδομάδες… το άτομο αυτό συνοδευόταν και στις δύο περιπτώσεις από άλλο άτομο, που μερικές φορές κουβαλούσε κινητό και κάμερα, έκανε τον κάμεραμαν… αλλά κανείς δεν επιβεβαίωσε τα ΜΜΕ, για τα οποία βρισκόταν στον ΣΠΑΚ… αυτό το άτομο με την κάμερα φαίνεται στη φωτογραφία να είναι μαζί με το μοναδικό μάρτυρα του Μπελέρη. Όλα αυτά με αναγκάζουν να πιστεύω ότι το επεισόδιο δεν ήταν ανοργάνωτο. Αυτά τα πλάνα κυκλοφορούν σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δεν με νοιάζει το πρόσωπο ή το περιστατικό, αλλά με απασχολεί η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, γιατί όλο αυτό συνοδεύτηκε από κάποιες δηλώσεις που ήταν απειλές. «Θα υποφέρεις σαν τον τάδε», ή «έρχεται η σειρά σου». Δεν με τρομάζουν αυτά, αλλά δεν μπορώ να τα προσπεράσω χωρίς σχολιασμό. Ήταν ρητορική μίσους. Έδειξα με το δάχτυλο το Ράμα, γιατί είναι αυτός που ξεκίνησε την ιστορία αυτή με ρητορική μίσους, στιγματισμό. Γιατί όταν ο αρχηγός της κυβέρνησης, επιτίθεται σε άτομο προσωπικά, τιμωρείται ηθικά, πολιτικά αλλά και νομικά», δήλωσε ο Ντούλες.

Σχετικά άρθρα: