Ίσως να τον «παρέσυρε» το εγκώμιο του Ράμα περί «καλύτερου Πρωθυπουργού»

Ίσως να τον «παρέσυρε» το εγκώμιο του Ράμα περί «καλύτερου Πρωθυπουργού»

Σαμαράς: -Έλα να σου πω κάτι στο αφτί κρυφά!

Υπάκουος ο Μητσοτάκης, όπως τον βλέπετε στη φωτογραφία μέσα στο Παλλάς κατά την εκδήλωση για το Ίδρυμα Σαμαρά, στρίβει όλο το σώμα του προς τα κει, όχι μόνο το αφτί.

Σαμαράς: -Στην Αλβανία άφησες το Ράμα να σε καβαλήσει. Δεν απάντησες στη ραδιουργία του για την «εξαπάτηση», με την οποία η χώρα μας τα κατάφερε να μπει στην ζώνη του ευρώ. Με τη σιωπή σου του έδωσες το δικαίωμα να καβαλήσει όλους τους Έλληνες. Τώρα θα τα πω όλα… από το βήμα φωναχτά.

Σηκώθηκε, ανέβηκε στο βήμα και εκτός των άλλων, είπε και αυτά…

Τα διατυπώνουμε για δεύτερη φορά στην epimenoume.gr, γιατί είναι σοβαρά:

«Ήταν απαράδεκτες, σε βαθμό αθλιότητας, οι δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα σε σχέση με την Ελλάδα και την ένταξή μας στη ζώνη του ευρώ» … «Εάν μεταξύ Ελλάδος κι Αλβανίας υπάρχει μία χώρα που εξαπατά συστηματικά τον διεθνή περίγυρο, δεν σέβεται διεθνείς συμβάσεις, καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα και υποκλέπτει τις περιουσίες των ομογενών μας, αυτή σίγουρα είναι η Αλβανία κ. Ράμα».

Και το βασικό, το συνυποσχετικό για την ΑΟΖ, έμεινε στην ελπίδα καρφωμένο.

Ο Μητσοτάκης, όπως αποδείχτηκε, πάει στην Αλβανία για μαλλί και γύρισε πίσω στην Ελλάδα κουρεμένος.

Σου κινούν την περιέργεια δύο επίπεδα εκπροσώπησης του πρωθυπουργού μας. Στάθηκε ψηλά στην επίσκεψη που έκανε τις προάλλες στην Αμερική. Τα εγκώμια ήταν πολλαπλά. Προχθές στην Αλβανία εκπροσώπησε τη χώρα μας φτωχά. Ίσως να τον αποπροσανατόλισε, να τον «παρέσυρε» το καύχημα του Έντι Ράμα περί «καλύτερου Πρωθυπουργού».    

Σχετικά άρθρα: