Κάνει ό,τι γουστάρει ο Ράμα στη Χειμάρρα

Κάνει ό,τι γουστάρει ο Ράμα στη Χειμάρρα

Παραιτήθηκε και η διορισμένη από τον Ράμα «δήμαρχος» Χειμάρρας Μπλερίνα Μπάλα, καθώς, προφανώς, ούτε μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που της φόρτωσαν ούτε να αντέξει στην πίεση του να ζεις σε μια κοινωνία όπου όλοι σε βλέπουν σαν τον παρείσακτο που μπήκε σφήνα στον δήμο για να κάνει τις βρομοδουλειές του Έντι Ράμα.

Ίσως να σκέφτηκε και την τύχη του προηγούμενου δήμαρχου Γκέργκι Γκόρο, ο οποίος, αφού έκανε τις εξυπηρετήσεις στον Έντι Ράμα και συνέβαλε στο πραξικόπημα εναντίον του Φρέντη Μπελέρη, κατέληξε στη φυλακή για τα σκάνδαλα που αφορούν τη διαχείριση και την εκποίηση των «φιλέτων» στο παραλιακό μέτωπο της Χειμάρρας.

Δεδομένων όλων αυτών, το καθεστώς Ράμα έσπευσε να διορίσει (μέσω εικονικής εκλογής από το υποτιθέμενο δημοτικό συμβούλιο) δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπολάνο, μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος και αντίπαλο του Φρέντη Μπελέρη. Ο διορισμένος «δήμαρχος» Χειμάρρας είναι εξάδελφος του παλιού δημάρχου Χειμάρρας, του μειονοτικού Βασίλη Μπολάνου.

Ας ελπίσουμε ότι η εκλογή του Φρέντη Μπελέρη στην Ευρωβουλή δεν θα σημάνει το τέλος του ενδιαφέροντος της Ελλάδας για τη Χειμάρρα και την αποδοχή της «νίκης» του Έντι Ράμα σε αυτήν την αντιπαράθεση με την Ελλάδα…

paron.gr

Σχετικά άρθρα: