Καθηγητής Μάζης: Έρχεται πόλεμος τον Σεπτέμβρη – Θα καταρρεύσουν τα χρηματιστήρια (Βίντεο)

Καθηγητής Μάζης: Έρχεται πόλεμος τον Σεπτέμβρη – Θα καταρρεύσουν τα χρηματιστήρια (Βίντεο)

Πρώτη φορά λέει κάτι τέτοιο ο Μάζης…

Ο κ.Μάζης φοβάται ότι θα έχουμε ένα διακρατικό πόλεμο υψίστης ασφαλείας στην Μέση Ανατολή μετά τον Αύγουστο.Τον διακρατικό πόλεμο Ισραήλ-Λιβάνου.Φοβάται ότι η έκρηξη αυτή στην Μέση Ανατολή θα γίνει και τότε θα καταρρεύσουν τα χρηματιστήρια, πως θα πέσει πείνα και τον γονέων, ότι όλη η Μεσόγειος θα γίνει η πύλη της κολάσεως.

Φοβάται πως θα αντιδράσει η Ελλάδα για να προστατέψει την Κύπρο για την απειλή της Χεζμπολάχ.

«Θα έχουμε διακρατικό πόλεμο υψίστης σημασίας στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ – Λιβάνου, που δεν είναι πόλεμος με κάποιους κατσαπλιάδες, αλλά ο πόλεμος δύο κρατών.
Ουσιαστικά, η κυβέρνηση του Λιβάνου είναι η Χεζμπολάχ, οπότε από πίσω άγονται και φέρονται άλλα κράτη.

Αν λοιπόν γίνει αυτή η έκρηξη, που θα γίνει… τότε θα εμφανιστούν φαινόμενα του τύπου τα χρηματιστήρια να καταρρέουν, να πέφτει πείνα και των γονέων, ξεχάστε την ασφάλεια, όλη η Μεσόγειος να γίνεται ένα είδος πύλης της κολάσεως» ανέφερε.

«H Ελλάδα έχει ήδη εισπράξει την απειλή. Μπορεί η Χεζμπολάχ να απηύθυνε απειλή κατά της Κύπρου, ωστόσο η χώρα μας αποτελεί εγγυήτρια δύναμη.

Τι θα κάνει η Κύπρος όταν η απειλή της Χεζμπολάχ υλοποιηθεί; Η Ελλάς τι θα κάνει; Τι ακούσατε εσείς από τον πρόεδρο της Κύπρου για αυτή την απειλή;

pentapostagma.gr

Σχετικά άρθρα: