«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές – Η συνάντηση-κλειδί στο Μαξίμου

«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές – Η συνάντηση-κλειδί στο Μαξίμου

Μία συνάντηση-κλειδί, που πιθανότατα αφορά την κάθοδο του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη, με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές έγινε χθες στις 10.30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, την πόρτα του οποίου πέρασαν ο αδελφός και ο υιός του αιρετού εκπροσώπου, όπως μετέδωσε το Action24.

Η επιβεβαίωση της στήλης «Big Mouth» και του «Πολιτικού Καφέ»

Σημειώνεται πως ο «Πολιτικός Καφές» και η στήλη «Big Mouth» του Powergame.gr είχαν παρουσιάσει ήδη από τις αρχές Μαρτίου τις πληροφορίες που ήθελαν ο πρωθυπουργός να δέχεται εισηγήσεις για την ένταξη του Βορειοηπειρώτη στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, με την εν λόγω περίπτωση να κερδίζει έδαφος όσο περνούσαν οι ημέρες και φτάναμε πιο κοντά στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου. 

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το εν λόγω ενδεχόμενο, θα πρόκειται για μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα, που θα έρθει να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλει τις τελευταίες ημέρες το κυβερνών κόμμα, προκειμένου να ενισχύσει την επιρροή του στη δεξιά πτέρυγα του πολιτικού σκηνικού.

Ο Μητσοτάκης φαίνεται πως κρίνει αναγκαίο να υπάρξει προσθήκη μιας υποψηφιότητας ικανής να αναχαιτίσει τις εκροές που καταγράφονται από τη Ν∆, πρωτίστως προς την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου και δευτερευόντως προς τη Νίκη του Νατσιού. Στο πλαίσιο αυτό, η επιλογή Μπελέρη κρίνεται ότι εξυπηρετεί και µε το παραπάνω τον στόχο, σημειωνόταν στον «Πολιτικό Καφέ» και στο ρεπορτάζ που παρουσιαζόταν στις 17 Μαρτίου.

parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα: