Μελόνι σε Μπερίσα: «Σας διαβεβαιώνω τη μέγιστη υποστήριξη από τη μελλοντική ιταλική κυβέρνηση»

Μελόνι σε Μπερίσα: «Σας διαβεβαιώνω τη μέγιστη υποστήριξη από τη μελλοντική ιταλική κυβέρνηση»

Την ευχαριστήρια επιστολή που ακολουθεί απέστειλε η μελλοντική πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, στον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανίας Σαλί Μπερίσα ως απάντηση στο ευχετήριο μήνυμά του με την ευκαιρία της εκλογικής νίκης της.

«Αγαπητέ Πρόεδρε, σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ευχετήριο μήνυμα που μου στείλατε. Ελπίζω ότι η νίκη των «Αδελφών της Ιταλίας» και της κεντροδεξιάς όχι μόνο θα είναι η πιο αποτελεσματική δυνατή απάντηση στις ανάγκες των Ιταλών, αλλά ελπίδα και ενθάρρυνση για όλα τα συντηρητικά κόμματα και κινήματα στην Ευρώπη για να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τις κοινές μας αξίες.

Υπό αυτή την έννοια, η εγγύτητα με το κόμμα σας είναι ιστορική, και για εμάς πολύ σημαντική, όπως είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε τη φιλία μεταξύ των λαών μας και να στηρίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας.

Για το τελευταίο σημείο, μπορώ μόνο να σας διαβεβαιώσω τη μέγιστη υποστήριξη από τη μελλοντική ιταλική κυβέρνηση. Εγκάρδιους εναγκαλισμούς, Τζόρτζια Μελόνι.»

Σχετικά άρθρα: