Επικαιρότητα

Νεκρός φίλαθλος της ΑΕΚ από την επίθεση Κροατών και Ελλήνων δολοφόνων στη Φιλαδέλφεια!

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 29χρονος Έλληνας που σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίστηκε από «αιχμηρό αντικείμενο», πιθανώς μαχαίρι

Σε τραγωδία με έναν νεκρό και άγνωστο αριθμό τραυματιών εξελίχθηκε η απρόκλητη επίθεση Κροατών και Ελλήνων δολοφόνων στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα πρωτοφανής αγριότητας επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το βράδυ την Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ  Σύμφωνα με πληροφορίες από την ελληνική αστυνομία: «Βραδινές ώρες εξωτερικά του γηπέδου  ‘’OPAP ARENA’’ στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών, τραυματισμένο άτομο από αιχμηρό αντικείμενο διεκομίσθη σε νοσοκομείο οπού υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση Δ.Α.Α.»

 Τα φρικτά επεισόδια προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με Ελληνες πιθανότατα χούλιγκανς του Παναθηναϊκού που ενώθηκαν μαζί τους. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως μαζί με Κροατες χούλιγκανς νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό και Ελληνες όχι φίλαθλοι της ΑΕΚ που συνόδευαν τους Κροάτες δολοφόνους ενώ στη Φιλαδέλφεια ακούστηκαν και έχουν καταγραφεί σε βίντεο συνθήματα του Παναθηναϊκού. Παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε αποφασίσει η UEFA, οι Κροάτες έφτασαν με φάλαγγα από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα και στη Νέα Φιλαδέλφεια με την πρωτοφανή αδράνεια της Ελληνικής αστυνομίας που από πολύ νωρίς γνώριζε πως έρχονται αφού υπήρχαν βίντεο από το ταξίδι τους αναρτημένα στο διαδύκτιο. Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι η φάλαγγα με τους Κροάτες χούλιγκαν διέσχισε όλη την εθνική οδό και έφτασε στην Αττική χωρίς τα αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν σε κανένα σημείο της διαδρομής από τις αστυνομικές δυνάμεις που γνώριζαν για την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών. 

Στο σημείο έφτασαν δυστυχώς με μεγάλη καθυστέρηση ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέστειλαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν σε 83 προσαγωγές εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί στον εισαγγελέα. Mεταξύ των συλληφθέντων δολοφόνων υπάρχουν σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες και χούλιγκανς του Παναθηναϊκού.

Άγνωστο αν θα γίνει ο αγώνας ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Υπό το φως της τραγικής είδησης του θανάτου του φιλάθλου της ΑΕΚ είναι άγνωστο αν η διοργανώτρια αρχή και η ΕΛ.ΑΣ θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα  (8/8, 21:45). 

aek365.org

Γιώργος Μύτιλης

Recent Posts

Θα πάνε Βορειοηπειρώτες να χειροκροτήσουν στο Γαλάτσι;

Ο Ράμα, ο πρόεδρος των Σοσιαλ-ληστών της Αλβανίας θα είναι την Κυριακή στην Αθήνα για…

19 ώρες ago

Άφιξη και ομιλία του Έντι Ράμα υπό δρακόντεια μέτρα – Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ.

Επί ποδός εκατοντάδες αστυνομικοί αναμένεται να επιστρατευθούν για τα μέτρα ασφαλείας λόγω της επίσκεψης του Έντι…

19 ώρες ago

Στημένο παιχνίδι στην πλάτη του Φρ. Μπελέρη;

Σιγή ασυρμάτου από τον Έντι Ράμα για τη συμμετοχή του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της…

19 ώρες ago

Αλβανοί

Ο Εντι Ράμα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση ομοεθνών του στην Αθήνα. Δεν τη λες και…

1 ημέρα ago

Τα Βορειοηπειρώτικα Γιάννινα του Μιχάλη Μάνου

Γράφει ο Φίλιππος ΓΙΩΒΑΝΝΗΣ Τα άπαντα του Μιχάλη Μάνου με τον τίτλο «Ευλογημένα χώματα», μου φέρανε…

1 ημέρα ago

Ο πόθος του «λύκου» και τα «αφύλακτα πρόβατα» του Ελληνισμού

Στην προσωπική ζωή, τα εμπόδια της πορείας που καλείται να υπερπηδήσει ο καθένας γίνονται συχνά…

1 ημέρα ago