Ο Κυριάκος, ο Πύρρος, η μειονότητα και ο… προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ

Ο Κυριάκος, ο Πύρρος, η μειονότητα και ο… προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ

Θα έπρεπε να είναι ημέρα χαράς για όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς για πρώτη φορά, πρωθυπουργός της χώρας μας επισκέπτεται την ιστορική και πολύπαθη Χειμάρρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είχε επισημάνει το GOV NEWS στη στήλη Government, είχε δώσει εντολή στους στενούς του συνεργάτες να εντάξουν στο πρόγραμμά του, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, την αναβληθείσα επίσκεψη στα μειονοτικά χωριά της Βορείου Ηπείρου.

Υπενθυμίζεται, ότι η επίσκεψη είχε αναβληθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν και επισκέφθηκε επίσημα τα Τίρανα.

Ο χρόνος βρέθηκε και σήμερα ο πρωθυπουργός θα περπατήσει στα σοκάκια και τις πλατείες των μειονοτικών χωριών της βόρειας Ηπείρου.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Αυτό που έχει «χαλάει» την σούπα σε ορισμένους, ειδικά στην Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και στην Κουμουνδούρου, είναι το γεγονός πως τον Κυριάκο θα συνοδεύει ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας.

Όπως μαθαίνει το GOV NEWS, η παρουσία του Πύρρου δίπλα στον πρωθυπουργό, που κατηγορούν οι σύντροφοί του στο ΠΑΣΟΚ για «κατασκοπία» των αντιπάλων του, προκαλεί δυσφορία και αρνητικά σχόλια στο Κίνημα Αλλαγής.

Όπως λένε στην  Χαριλάου Τρικούπη, οι πολίτες και ειδικά εκείνοι που κινούνται στον χώρο του κέντρου, μόλις δουν τον Δήμα δίπλα στον πρωθυπουργό, θα αρχίσουν να έχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις αναφορικά με τα όσα κατηγορούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Και αυτό, διότι ο Πύρρος Δήμας δεν θα δεχόταν σε καμία περίπτωση να συνοδεύσει έναν αμφιβόλου ποιότητας και ήθους πολιτικό, ειδικά κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Χειμάρρα.

Και η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του Πύρρου Δήμα αναμένεται να δημιουργήσει ακόμη πιο «θερμό» κλίμα στα μειονοτικά χωριά, γεγονός που δεν βλέπουν με καλό μάτι τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα, όσον αφορά τα όσα ακούγονται από χθες το απόγευμα σχετικά με την ένταξη του Πύρρου Δήμα στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στις επικείμενες εθνικές εκλογές, μένει να το δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εξάλλου, ο Πύρρος, είναι υπερκομματικός και είναι γεγονός πως θέλει κάθε στιγμή να προσφέρει ανιδιοτελώς στην πατρίδα του την Ελλάδα.

Όπως και να έχει η κατάσταση, η επίσκεψη στα μειονοτικά χωριά θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

govnews.gr

Σχετικά άρθρα: