Ο μεγάλος αστέρας Λιονέλ Μέσι «έχτισε» ογκολογική κλινική για παιδιά

Ο μεγάλος αστέρας Λιονέλ Μέσι «έχτισε» ογκολογική κλινική για παιδιά

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, βρέθηκε στην Βαρκελώνη για μια τεράστια πράξη ανθρωπιάς και αγάπης. Πιο συγκεκριμένα, ο μεγάλος αστέρας ταξίδεψε μέχρι τη Βαρκελώνη για τα εγκαίνια της ογκολογικής κλινικής Hospital Sant Joan de Deu. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βοήθησε μέσω του ιδρυματός του να ανοίξει η κλινική.

BeFunky-collage-58-730x450

Το Ίδρυμα του Αργεντινού Leo Messi Foundation ήταν ένας από τους βασικούς χρηματοδότες για τους πόρους, ύψους 30 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν για την κατασκευή αυτού του νοσοκομείου, ενώ συνεργάστηκε επίσης με το Ίδρυμα της Μπαρτσελόνα.

Μεγαλείο ψυχής από τον τεράστιο Λιονέλ Μέσι: «Έχτισε» ογκολογική κλινική για παιδιά

Το όραμά του έγινε πραγματικότητα και τώρα η Βαρκελώνη έχει τη μεγαλύτερη κλινική κατά του παιδικού καρκίνου στην Ισπανία και τη δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

Μεγαλείο ψυχής από τον τεράστιο Λιονέλ Μέσι – Τι δήλωσε ο μεγάλος ποδοσφαιριστής

«Ήθελα πολύ να επισκεφτώ το Παιδιατρικό Αντικαρκινικό Κέντρο του sjdhospitalbarcelona, ​​η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ συναρπαστικό να δω πώς έγιναν όλα σήμερα το απόγευμα, τώρα που τελείωσαν οι εργασίες. Ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εργάστηκαν σε αυτό το έργο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω έναν κόκκο της άμμου και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ενώθηκαν για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Ευχαριστώ πολύ!!!», έγραψε στο Instagram.

Στο εξώφυλλο: Φωτογραφία από diaforetiko.gr

i-diakopes.gr

Σχετικά άρθρα: