Ο Μίλτος Τεντόγλου «Τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι μετά τον σάλο…»

Ο Μίλτος Τεντόγλου «Τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι μετά τον σάλο…»

Tρολάρισμα στην παγκόσμια ομοσπονδία για την ακύρωση του άλματος στα 8,40 μ. που προκάλεσε την άμεση απάντηση του Μίλτου Τεντόγλου με άλμα στα 8,41 μ.

Κύμα σχολίων στα social media προκάλεσε το άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στα 8,41 μ. το βράδυ της Τετάρτης (15/2) το οποίο ο Έλληνας ολυμπιονίκης έκανε στο μίτινγκ του Λιέβεν «απαντώντας» στην ακύρωση του άλματός του στα 8,40 μ. λόγω του… χρώματος των παπουτσιών του.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά την ανάρτηση στο Instagram, στην οποία εξέφραζε τον εκνευρισμό του για την απόφαση να μην «μετρήσει» το άλμα του στα 8,40 μ., λόγω των παπουτσιών με τα οποία αγωνίστηκε, ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε μέρος στο μίτινγκ στίβου του Λιεβέν.

Ο Τεντόγλου «απάντησε» με έναν εξαιρετικό αγώνα στο Λιεβέν, όπου πραγματοποίησε άλματα: 8.32μ., 8.37μ., 8.34μ. και 8.41μ. επίδοση που ήταν η καλύτερη για το 2023 παγκοσμίως, «σημειώνοντας, άνετα, νέο παγκόσμιο ρεκόρ και το twitter πήρε φωτιά.

Στα αγγλικά έγραψε: “Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Τόσοι πολλοί μεγάλοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Είστε οικογένεια για εμένα”.

net-time.gr

Σχετικά άρθρα: