Όχι άλλα δώρα, επιδόματα, αλλά δουλειά

Όχι άλλα δώρα, επιδόματα, αλλά δουλειά

Το γενικό πακέτο, που αποτελείται από σοβαρότητα, ευθύνη, κυβερνητική πειθαρχία, από κοπιαστική δουλειά, από κατακτήσεις, έφερε το απρόβλεπτο και αναμφισβήτητο υψηλό αποτέλεσμα της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε αυτές τις εκλογές.

Όμως, η κυβέρνηση αυτή έδωσε και αρκετά λεφτά, τζάμπα λεφτά, πάρα πολλά λεφτά μέσω επιδοματικής πολιτικής ως την τελευταία στιγμή, συνήθως σε τεμπέληδες. Ίσως για να ψηφίσουν τη ΝΔ!!! Και την υπερψήφισαν. Το ανατρεπτικό, υψηλότερο αποτέλεσμα, που συνέτεινε στην μεγάλη διαφορά, η ΝΔ το πέτυχε κυρίως, βάσει των επίσημων μετρήσεων, στις φτωχογειτονιές.

Τώρα, όμως, που πέτυχαν αυτή την μεγάλη νίκη, ΝΔ και Μητσοτάκης, είναι καθήκον τους, τεράστια η υποχρέωση και η ευθύνη, να ξεμάθουν τους χαραμοφάηδες. Να τους κόψουν τα δώρα και να τους βάλουν στη δουλειά. Να παράγουν και αυτοί, να βγάζουν το ψωμί τους κοπιάζοντας. Όχι να ζουν από το κρατικό απόθεμα.

Διαφορετικά, η χώρα αν συνεχίσει να πορεύεται με δώρα, επιδόματα και με παραφουσκωμένο και ανίκανο δημόσιο, στην πορεία της θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα.

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που ο κόσμος όλος τρέχει. Προχωράει με μεγάλη ταχύτητα.

Σχετικά άρθρα: