Οι εποικοδομητικές προτάσεις και πρωτοβουλίες να αναδείξουν το δήμαρχο

Οι εποικοδομητικές προτάσεις και πρωτοβουλίες να αναδείξουν το δήμαρχο

Ψηφίζουμε συμφέροντα ατόμου είτε ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτε περισσότερο. Το λέω αυτό έχοντας υπόψη την κατάντια του τόπου, που πάει από το κακό στο χειρότερο. Την καταστροφή την καταφέραμε αναμφισβήτητα όλοι μαζί στα 32 χρόνια.

Για να πετύχεις το στόχο που λαχταρούμε όλοι, είναι να καταφέρεις με τις εποικοδομητικές προτάσεις, τις πρωτοβουλίες σου, να δημιουργήσεις συνθήκες εργασίας, ώστε να συγκρατηθούν οι ελάχιστες οικογένειες στον τόπο. Μετά, αν σου δίνεται, με διάφορους τρόπους, παροτρύνεις νέους να γυρίσουν πίσω.

Λειτουργείς πραχτικά. Π.χ., με την ταπεινή σου γνώμη, εφόσον διαθέτεις σχετική πείρα, προτείνεις σε ορισμένους που το πιστεύουν, να επενδύσουν από κοινού -κι ας βρίσκονται στην ξενιτιά- στη γεωργία. Δημιουργούν πυρήνα γεωργικού συνεταιρισμού. Ενώνουν τα χωράφια, επιλέγουν καλλιέργειες, επενδύουν οργανωμένα και με όραμα. Πώς γίνεται αυτό, θα το πει ο ειδικός. Πείρα υπάρχει.  

Η αντιπαράθεση προεκλογικά πάνω σε τέτοιου είδους προτάσεις να γίνει. Ο κόσμος να έχει μια βάση, πάνω στην οποία να στηριχθεί και να δώσει την ψήφο.

Σε σχέση με τις πολιτικές εξαρτήσεις και εξάρσεις, με τα λάθη του παρελθόντος, ποιος ολίγο ποιος πολύ, όλοι έχουν ενοχή. Ο τόπος δεν έφτασε από μόνος του στο τέλμα, τον σπρώξαμε όλοι μαζί. Κι είναι πολύ δύσκολο να τον επαναφέρεις στην αρχική μορφή.

Προτάσεις, πρωτοβουλίες, που βάζουν τον κόσμο σε δουλειά, μέσω της οποίας πετυχαίνει οικονομικά, ζει καλύτερα, θα κάνουν τη διαφορά. Οι καρποφόρες πρωτοβουλίες να αναδείξουν σε αυτές τις εκλογές στη Δρόπολη, στη Φοινίκη, στη Χιμάρα το δήμαρχο. Όλα τα άλλα είναι Παραμύθια της Χαλιμάς, για τα οποία δεν έχει ανάγκη κανένας.   

Σχετικά άρθρα: