Ομόνοια -ΚΕΑΔ και αντιπολίτευση για τον Δήμο Χιμάρας θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Πέτρο Γκικουρία

Ομόνοια -ΚΕΑΔ και αντιπολίτευση για τον Δήμο Χιμάρας θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Πέτρο Γκικουρία

Η Δημοκρατική Ένωση Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ», μετά από εντατικές διαβουλεύσεις με τις κοινότητες του Δήμου Χιμάρας, αλλά και τους αντιπροσωπευτικούς τους συλλόγους στο εξωτερικό, πρότειναν στα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης ότι στις τοπικές εκλογές για τον Δήμο Χιμάρας θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Πέτρο Γκικουρία.

Η αρπαγή της εντολής του Δημάρχου Χιμάρας κ. Φρέντη Μπελέρη και η παραβίαση της βούλησης του κυρίαρχου λαού από τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα, εργαλειοποιώντας άτομα και τμήματα της Κρατικής Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης, της ΚΕΕ και του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας συνιστά το πιο επικίνδυνο προηγούμενο στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας για την ελεύθερη ψήφο, το κράτος δικαίου, τη λειτουργική δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αυξάνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την απόσταση που μας χωρίζει από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρότυπα και πρακτικές.

Συνεπώς, στις επί μέρους εκλογές στη Χιμάρα δεν θα εξαρτηθεί μόνο η τύχη της ηγεσίας του Δήμου για το υπόλοιπο της θητείας, αλλά και η τύχη των προτύπων των βουλευτικών εκλογών της επόμενης χρονιάς.

Γι’ αυτό, ας είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτήν την ευγενή αποστολή για ελεύθερες και δίκαιες εκλογές που με τόση αφοσίωση, αποφασιστικότητα και θυσία υπηρετήσαμε και υπηρετούμε για την προστασία της αξιοπρέπειας, των δικαιωμάτων και την βούλησή μας, αλλά ταυτόχρονα και της περιουσίας μας.

Δεεεμ-Ομονοια Παραρτημα Αγ.Σαραντα

Σχετικά άρθρα: