Περιπολούν στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο τούρκοι στρατιώτες της KFOR

Περιπολούν στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο τούρκοι στρατιώτες της KFOR

«Μέρα ή νύχτα, οι στρατιώτες της KFOR, είναι έτοιμοι να εγγυηθούν την ασφάλεια όλων των κοινοτήτων στο Κοσσυφοπέδιο», αναφέρει η Albanian Post αναφερόμενη στην KFOR.

Η αποστολή του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο, KFOR, μέσω ανάρτησης στην κοινωνική πλατφόρμα, Facebook, ανακοίνωσε ότι Τούρκοι στρατιώτες της KFOR πραγματοποίησαν πρόσφατα περιπολίες στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο στη διαχωριστική γραμμή με τη Σερβία.

Κατά τα άλλα, την περασμένη εβδομάδα οι Στρατιώτες της Δυτικής Περιφερειακής Διοίκησης της Αποστολής του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο, KFOR, ολοκλήρωσαν άσκηση για την εκκένωση και την ασφάλιση ευαίσθητων εγκαταστάσεων.

Αυτή η άσκηση, σύμφωνα με την KFOR, είχε σκοπό «να διατηρήσει υψηλό επίπεδο ετοιμότητας σε συνέργεια με τους συμμάχους ομολόγους τους».

Φωτό: Η τουρκική στρατιωτική βάση στο Κοσσυφοπέδιο

Σχετικά άρθρα: