Πολωνοί για τουρισμό στη Δρόπολη

Πολωνοί για τουρισμό στη Δρόπολη

Η Δρόπολη δεν μπορεί να μην μετατραπεί σε τουριστική περιοχή. Έχει πληθώρα από τουριστικούς προορισμούς. Γνωστούς και άγνωστους, οι οποίοι πρέπει να αξιοποιηθούν.  Ο Βαγγέλης Σεφέρης με ένα συγκεκριμένο γεγονός «προκαλεί». Διδάσκει. Λέει σε αρμόδιους: ΞΥΠΝΑΤΕ!  

σωτηρα

Γράφει σε ανάρτησή του:

«Είχα τη χαρά να φιλοξενήσω για τρία βράδια στη σειρά στον ξενώνα μου στη Σωτήρα, ένα νέο ζευγάρι από την Πολωνία. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι τους στο χωριό μας, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομορφιά του τοπίου και την ηρεμία που συνάντησαν στο χώρο μας.  

Εντυπωσιακή ήταν η ευγένεια τους, θαύμασα τον τρόπο πώς κατανοούν τον αγροτουρισμό και την ομορφιά της φύσης, που τη βρήκαν παρθένα και αξίζει τον σεβασμό όλων που έρχονται στο χωριό και σκαρφαλώνουν πάνω σε αυτά τα υπέροχα βουνά.

γατες

Είδαν και χάρηκαν τις αδέσποτες γάτες που ταΐζω κανονικά. Τους άναψα τη σόμπα που θερμαίνει όλο τον ξενώνα και ένιωσαν υπέροχα.

Έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη Σωτήρα. Αγκαλιαστήκαμε, με ευχαρίστησαν για όλα και εξέφρασαν την επιθυμία τους ότι θα έρθουν ξανά στο χωριό μας.»

Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του Βαγγέλη Σεφέρη.

Σχετικά άρθρα: