Προεκλογικό αλαλούμ σε εγκαταλελειμμένο τόπο

Προεκλογικό αλαλούμ σε εγκαταλελειμμένο τόπο

Συμμαχούμε με αλβανικά κόμματα, ψάχνουμε στέγη σε αλβανικά κόμματα, εκλεγόμαστε βουλευτές ενταγμένοι σε αλβανικά κόμματα…, για να πετύχουμε προσωπικά.

Όλο το πολιτικό αλισβερίσι της φυλής μας, των πολιτικών μας, των φορέων μας γίνεται πάντα με τα αλβανικά κόμματα και μετά δυσαρεστούμαστε από τον τρόπο αντιμετώπισης. Από τα μαγειρέματα εις βάρος μας από τις αλλεπάλληλες αλβανικές κυβερνήσεις.

Όλη αυτή η ανακατωσούρα, το αλαλούμ, οι εμπαιγμοί, οι κινήσεις βάσει των προσωπικών συμφερόντων, σε αναγκάζουν να μην ξέρεις σήμερα ως απλός πολίτης πραγματικά ποιον να στηρίξεις σε εκλογική αναμέτρηση. Τι θέση να πάρεις σε αυτές τις εκλογές, γιατί μπροστά σου έχεις σκοτεινό τοπίο, μόνο μπέρδεμα. Τίποτε ξεκάθαρο.  

Δύσκολο το εγχείρημα, μάλιστα ακατόρθωτο, ότι θα σώσει κανείς από μόνος του έναν τόπο που σχεδόν έχει αδειάσει από κόσμο.

Ενώ οι φιλόδοξοι υποψήφιοι δήμαρχοι σήμερα θα έπρεπε να ήταν ενωμένοι, αγκαλιασμένοι, γιατί ο τόπος βρίσκεται σε τέλμα, ο καθένας με το πρόγραμμα και τους στόχους του, υπεύθυνα έτοιμοι για πολιτισμένο κι εποικοδομητικό διάλογο κι ο κόσμος ακούγοντας προσεχτικά να καταλήξει στον καλύτερο, δυστυχώς σχημάτισαν εχθρικά στρατόπεδα κι αλληλοσυγκρούονται.

Η προχειρότητα σε χειρισμό, στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων στο χώρο μας σε προεκλογική καμπάνια ακόμα και σε ύστατη στιγμή, δείχνει το σίγουρο τέλος μας.

Σχετικά άρθρα: