Πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία: «Δεν πείραξε ποτέ κανέναν» λέει η νύφη του άτυχου 37χρονου – Σήμερα η κηδεία στην Αλβανία

Πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία: «Δεν πείραξε ποτέ κανέναν» λέει η νύφη του άτυχου 37χρονου – Σήμερα η κηδεία στην Αλβανία

«Ήταν άγιος άνθρωπος, προφανώς ήταν πολύ καλός για να είναι εδώ» δηλώνει συντετριμμένη η σύζυγος του αδερφού του 37χρονους, ο οποίος σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην καφετέρια όπου έπεσαν πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21.02.2023).

Μιλώντας στο newsit.gr και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της, η νύφη του 37χρονου υδραυλικού που έχασε τη ζωή του στην καφετέρια στην Νέα Ιωνία, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ήταν άδικο αυτό που έγινε, γιατί δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν. Έναν αγώνα πήγε να δει, είχε πάει στο μαγαζί με έναν φίλο του»

Στη συνέχεια, λέει ότι εκείνοι το έμαθαν στις 7 το πρωί την ώρα που ξύπνησαν για να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο. Ο 37χρονος, όπως μας μεταφέρει η γυναίκα του αδερφού του, έμενε στην Ελλάδα με την μητέρα του και τον πατέρα του. 

«Η κηδεία θα γίνει σήμερα στην χώρα μας, στην Αλβανία» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος Αλβανός επισκέφθηκε την Τρίτη καφετέρια στη Νέα Ιωνία για να δει αγώνα του Champions League. Μία «αδέσποτη» σφαίρα όμως έμελλε να του κόψει ξαφνικά το νήμα της ζωής του, από αυτές που έριξαν οι δράστες.

Πρόκειται για συμμορία 10 Αλβανών οι οποίοι είναι σκληροί κακοποιοί με διασυνδέσεις στον υπόκοσμο και οι οποίοι εμπλέκονται σε εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα με έδρα τους ένα νυχτερινό μαγαζί στα Σεπόλια.

Έχουν απασχολήσει πρόσφατα την Αστυνομία για επεισόδια με γνωστούς τράπερς, καθώς οι ίδιοι είναι μπράβοι τους.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

newsit.gr

Σχετικά άρθρα: