«Σάρωσε» ο Τόλης στης Δερόπολης τον κάμπο

«Σάρωσε» ο Τόλης στης Δερόπολης τον κάμπο

Αυτή η επιτυχημένη εκλογική αναμέτρηση, ο άνετος περίπατος, «έλυσε» τα χέρια του Τόλη.

Τον αποκαλούσαν ως τα χθες διορισμένο δήμαρχο και να, τώρα «σάρωσε» κυριολεκτικά. Είναι εκλεγμένος, λοιπόν, από 3.709 δημότες, αντί 22.685 κάτοικους που έχει η περιοχή.

Του εμπιστεύτηκε ο κόσμος τη διοίκηση του Δήμου. Κι ας έκανε βαριά, τραγικά, ασυγχώρητα λάθη εθνικά.  

Νομίζουμε, με αυτή την τεράστια δύναμη που απόχτησε σε τούτες εκλογές, θα δικαιολογήσει την πρωτιά κρατώντας το δοσμένο λόγο. Μάλιστα θα κάνει πραγματικότητα κι ότι άφησε στη μέση την περασμένη τετραετία.

Θα πάει το δρόμο στο Πωγώνι, σίγουρα. Και σε όλα τα δύσκολα χωριά της περιοχής. Θα εφοδιάσει με πόσιμο πεντακάθαρο νερό, όχι από βόθρους, σε 24ωρη βάση, όλα τα χωριά του δήμου.

Θα εξασφαλίσει φωτισμό στην περιοχή, χωρίς καμιά διακοπή, είτε φυσήξει είτε βρέξει είτε χιονίσει.

Το Σπήλαιο της Σκοτεινής θα το μετατρέψει σε τουριστικό μνημείο. Όπως και το θέατρο των Σωφρατίκων. Στο θέατρο θα διοργανώνουμε τα λαογραφικά φεστιβάλ της περιοχής.

Θα φέρει κόσμο, νέους στα χωριά, για να ασχοληθούν με τη γεωργία, την κτηνοτροφία, με την επιχειρηματικότητα γενικά. Τα σχολεία της περιοχής θα τα γεμίσει -ο άνθρωπος αυτός- με μαθητές…

Ο τόπος μας αυτή την τετραετία θα ανθίσει πραγματικά. Η επανεκλογή του Τόλη αναπτερώνει την ελπίδα, ανακουφίζει τις καρδιές, δίνει χαρά πρώτα στους εναπομείναντες κι έπειτα σε όλους μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Αμερική.

Οι άσπρες μέρες, η ευτυχία, η ευημερία… κάθονται ακόμα έξω από την πόρτα της κατακαημένης Δερόπολης. Περιμένουν να τους ανοίξει την πόρτα ο Τόλης, για να μπουν μέσα…

Σχετικά άρθρα: