Σε εκπομπή Αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού: Ο Γραμματέας του Παραρτήματος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας, Μαρίνος ΣΟΥΛΗΣ, δέχτηκε επίθεση από τον Laert Vasili

Σε εκπομπή Αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού: Ο Γραμματέας του Παραρτήματος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας, Μαρίνος ΣΟΥΛΗΣ, δέχτηκε επίθεση από τον Laert Vasili

Σε αήθης επίθεση κατά του Γραμματέα του Παραρτήματος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας, Μαρίνου ΣΟΥΛΗ, προέβη κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού “ABC”, ο γενίτσαρος Αλβανόδουλος ηθοποιός της κακιάς ώρας, ονόματι Laert Vasili, ελληνιστί Λαέρτης Βασιλείου.

Ο Λαέρτης Βασιλείου, παρότι ευεργετήθηκε από το Ελληνικό κράτος και απέκτησε Ελληνική ταυτότητα, υποστήριξε δημοσίως ότι οι Χιμαριώτες δεν είναι Έλληνες, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και αγανάκτηση του Γραμματέα της Ομόνοιας και είχε ως αποτέλεσμα ο τελευταίος να δεχθεί επίθεση με μπουκάλι νερού.

Για το ποιόν του γενίτσαρου Λαέρτη Βασιλείου αρκεί να υπενθυμίσουμε την θεατρική παράσταση Corpus Cristi, όπου ο ίδιος παρουσίαζε ως ομοφυλόφιλους τον Ιησού Χριστό και τους μαθητές του.

Ο Λαέρτης Βασιλείου τα τελευταία χρόνια, αφού έμεινε άνεργος λόγω της αταλοντοσύνης του, επέστρεψε στην Αλβανία όπου ως αποτυχημένος ηθοποιός κάνει τον πανελίστα σε πολιτικές εκπομπές, επιδιδόμενος σε μια διαρκή στοχοποίηση μελών και στελεχών της ΕΕΜ.

Εξάλλου ο Βασιλείου έχει υποστηρίξει δημόσια πως παρότι η μάνα του είναι Ελληνικής και ο πατέρας του Αλβανικής καταγωγής, ο ίδιος αισθάνεται γνήσιος Αλβανός.

Από: Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Σχετικά άρθρα: