Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αλβανία: «Όχι στις παρένθετες μητέρες»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αλβανία: «Όχι στις παρένθετες μητέρες»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με την ονομασία «Πορεία για τη Ζωή» διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα της Αλβανίας ενάντια στο νομοσχέδιο «Σεξουαλική Ζωή και Αναπαραγωγή» που προωθεί η κυβέρνηση του Έντι Ράμα.

Συμμετείχαν γονείς με τα παιδιά τους, παππούδες, γιαγιάδες, νέοι, εκπρόσωποι του αλβανικού συνασπισμού για την οικογένεια και τη ζωή, που ήταν και οι διοργανωτές.

Πέρασαν ειρηνικά από την πλατεία Σκεντέρμπεη στην πλατεία Μητέρας Τερέζας για την υπεράσπιση της οικογένειας και τον εορτασμό της ζωής την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, ανέφερε το Top Channel.

Με πανό για τη ζωή και την παραδοσιακή οικογένεια, κρατώντας μπαλόνια και λουλούδια, δήλωσαν ότι η οικογένεια είναι ιερή.

Όχι στις παρένθετες μητέρες

Είναι ένας νόμος κατά του Θεού, κατά του ανθρώπου, κατά της γονιμότητας.

Υπάρχουν παρένθετες μητέρες που μένουν σε διαμερίσματα στην Αλβανία και αυτό που γίνεται παράνομα θέλουν να το νομιμοποιήσουν.

Αυτός ο νόμος είναι καθαρά επιχειρηματικός και μετατρέπει την Αλβανία σε χώρα εμπορίας ανθρώπων, κατηγορούν οι συμμετέχοντες.

Οι αλβανοί πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν σήμερα υπέγραψαν την αναφορά «Μανιφέστο Ζωής», η οποία θα κατατεθεί στη Βουλή για απόρριψη και μη θέση του σχεδίου νόμου στην ημερήσια διάταξη.

Σχετικά άρθρα: