Σύλληψη του Γκ. Παπαγκίκα για καταγγελία λωποδυτικής συμπεριφοράς από υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρίας ασφαλείας στην Κακομιά

Σύλληψη του Γκ. Παπαγκίκα για καταγγελία λωποδυτικής συμπεριφοράς από υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρίας ασφαλείας στην Κακομιά

Συνελήφθη ο Γκεντί Παπαγκίκα, ο οποίος κατήγγειλε την λωποδυτική πράξη της ιδιωτικής αστυνομίας στην είσοδο της Κακομιάς. Μαζί του συνελήφθη και ο αδελφός του Νέβιλ Παπαγκίκα.

Ακολουθεί αστυνομική ανακοίνωση:

«Αντιτάχθηκαν στους Αστυνομικούς και τους εμπόδισαν να ασκήσουν το καθήκον τους, συνελήφθησαν 2 πολίτες (αδέρφια), εκ των οποίων ο ένας κηρύχθηκε καταζητούμενος.

Οι υπηρεσίες του Αστυνομικού Σταθμού των Αγίων Σαράντα συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους πολίτες Γκ. Π., 43 ετών και Ν. Π., 35 ετών, και οι δύο κάτοικοι των Αγίων Σαράντα.

Κατά τη συνοδεία του Γκ. Π., τον οποίο αναζητούσαν οι αστυνομικοί μετά από χτύπημα των υπαλλήλων ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας, στην Κακομιά, οι αστυνομικές υπηρεσίες αντιτάχθηκαν και εμποδίστηκαν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, από τον 43χρονο και τον αδερφό του, πολίτη Ν. Π.

Τα διαδικαστικά υλικά διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών των Αγίων Σαράντα για τις περαιτέρω ενέργειες.»

Σχετικά άρθρα: