Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του «Αμερικάνου» στην Καλαμάτα

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του «Αμερικάνου» στην Καλαμάτα
Συνελήφθη στη Μεσσηνία, ο 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας του Αμερικάνου στην Καλαμάτα.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση είχε συλληφθεί επίσης ένας 22χρονος από την Αλβανία, ο οποίος ομολόγησε τη συμμετοχή του στη μαφιόζικη εκτέλεση του 47χρονου.

Δράστες και θύμα είχαν κλείσει ραντεβού στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ύδρας στην Καλαμάτα, ωστόσο αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για ενέδρα, με τον 22χρονο και τον 38χρονο αρχικά να χτυπάνε άγρια τον 47χρονο και στη συνέχεια να τον σκοτώνουν.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 22χρονο και πήγαν στις Κιτριές Μεσσηνίας, όπου εγκατέλειψαν το όχημα. Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε ακόμη ένα ζευγάρι Ελλήνων (σ.σ. 50 ετών ο άνδρας, 40 ετών η γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία. Αυτό καθώς αρχικά είχαν υποστηρίξει ότι δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους δράστες, αλλά από βίντεο προέκυψε ότι τους παρείχαν προσωρινό κατάλυμα και ρούχα για να αλλάξουν.

newsique.gr

Σχετικά άρθρα: