Ταξιτζής προμηθεύονταν από Αλβανό κι έκανε delivery κοκαΐνης στη Λάρισα

Ταξιτζής προμηθεύονταν από Αλβανό κι έκανε delivery κοκαΐνης στη Λάρισα

Εκμεταλλευόταν την επαγγελματική του ιδιότητα ένας 48χρονος Έλληνας οδηγός ταξί για να μοιράζει την κοκαΐνη που προμηθευόταν από έναν 32χρονο Αλβανό σε 15 «βαποράκια», τα οποία στη συνέχεια την διακινούσαν σε μεγάλο αριθμό χρηστών στο κέντρο της Λάρισας κατόπιν… παραγγελίας!

Το οργανωμένο delivery αποκαλύφθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών μετά από συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκαν ο ταξιτζής και ο αλλοδαπός προμηθευτής του οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους και στο ταξί που κατασχέθηκε, βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 641,1 γραμμαρίων, μείγμα κοκαΐνης και σόδας βάρους 2,9 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μείγμα μαγειρικής σόδας βάρους 31,5 γραμμαρίων, 4.725 ευρώ, 1.100 λεκέ, 50 λέι και πέντε δολάρια, πέντε κινητά τηλέφωνα, καθώς και ένας φορητός ασύρματος συντονισμένος σε συχνότητα της Αστυνομίας.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής ομάδας, προμήθεια, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας περί ρυθμίσεων ηλεκτρονικών επικοινωνιών και άλλων διατάξεων και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς ο 32χρονος βρίσκεται παράνομα στη χώρα. Η δικογραφία περιλαμβάνει και τα 15 «βαποράκια»,  με 12 εξ αυτών να έχουν ταυτοποιηθεί.

Σχετικά άρθρα: