«Θα εργαστώ σκληρά για να είμαι χρήσιμος» – είπε στη συνομιλία με το Μητσοτάκη ο Μπελέρης

«Θα εργαστώ σκληρά για να είμαι χρήσιμος» – είπε στη συνομιλία με το Μητσοτάκη ο Μπελέρης

Συνομιλία με τον Φρέντη Μπελέρη είχε σήμερα Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το πρωί της Τρίτης θα συναντηθεί με τους νέους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

«Ως ευρωβουλευτής θα εργαστώ σκληρά για να είμαι χρήσιμος στην παράταξή μου, τη Νέα Δημοκρατία και πάνω από όλα στην πατρίδα μας», επεσήμανε μεταξύ άλλων σε μήνυμά του ο Φρέντης Μπελέρης, μετά την εκλογή του στην ευρωβουλή.

Αρχικά, ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «για τη συγκινητική στήριξή του στον αγώνα μου για τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και τη δυνατότητα που μού έδωσε να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις ευρωεκλογές. Κι εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα όσα έκανε για εμάς».

«Όλους αυτούς τους μήνες της περιπέτειάς μου, μου έδινε δύναμη η πίστη μου ότι το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι. Και ότι η δύναμη της Δημοκρατίας μπορεί να σαρώσει κάθε πραξικοπηματική πρακτική. Δώσαμε και κερδίσαμε μια μάχη για τη Δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια των πολιτών. Αλλά και ταυτόχρονα μια μάχη για το ευρωπαϊκό κεκτημένο, για τις αρχές και τις αξίες, που πρέπει να συμμερίζεται όποιος θέλει να έχει θέση στην ευρωπαϊκή οικογένεια», συνέχισε και ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και την οικογένειά του, που αυτή την περίοδο έγιναν «το στήριγμα και η φωνή» του.

Σχετικά άρθρα: