Το Blue Star περίμενε τη Μενεγάκη… 40 λεπτά πριν από χρόνια και τώρα ο καθυστερημένος επιβάτης το πλήρωσε με τη ζωή του

Το Blue Star περίμενε τη Μενεγάκη… 40 λεπτά πριν από χρόνια και τώρα ο καθυστερημένος επιβάτης το πλήρωσε με τη ζωή του

Σοκαρισμένοι όλοι οι Έλληνες παρακολουθούν τις εξελίξεις στην τραγωδία που συνέβη στον Πειραιά, όταν το πλήρωμα του Blue Horizon όχι μόνο πέταξε στην θάλασσα έναν άτυχο 36χρονο που μπήκε στο πλοίο τελευταία στιγμή, αλλά τον παρακολουθούσαν ατάραχοι να πνίγεται.

Ορισμένοι μάλιστα θυμήθηκαν ότι πλοίο της ίδιας εταιρείας, το μακρινό 2015 περίμενε υπομονετικά 40 λεπτά να φθάσει στο λιμάνι της Ραφήνας η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη για να αναχωρήσει για την Άνδρο. Αλλά τώρα ο καθυστερημένος το πλήρωσε με τη ζωή του.

Όπως έγραφε τότε το TheTOC, “μεγάλη αναστάτωση κατάφερε να προκαλέσει η Ελένη Μενεγάκη με την απόφασή της να ταξιδέψει στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια πριν από λίγες μέρες έφυγε από την Αθήνα με προορισμό τα Άχλα, ώστε να συναντήσει τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο, αλλά δεν πήγαν όλα όπως τα είχε προβλέψει η παρουσιάστρια, αφού φαίνεται ότι καθυστέρησε στη διαδρομή για το πλοίο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει τον απόπλου του πλοίου .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η καθυστέρηση είχε παρατράγουδα, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, το πλοίο καθυστέρησε να φύγει από τη Ραφήνα περισσότερο από μισή ώρα. Η αναχώρησή του ήταν προγραμματισμένη για τις 7.50 το πρωί και το πλοίο αναχώρησε στις 8.30, αφού πρώτα ένα μαύρο τζιπ με σκούρα τζάμια μπήκε με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα μέσα στο πλοίο.

Στο τζιπ βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη, που σύμφωνα με τα γραφόμενα έδωσε εντολή να την περιμένει το πλοίο ώστε να μην το χάσει! Πολλοί από τους επιβάτες ενοχλήθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στα μέλη του πληρώματος”.

thetoc.gr

Σχετικά άρθρα: