«Ήμαστε δίπλα στην Ομάδα Πρωτοβουλίας για Προσφυγή στο ΣτΕ των Συνταξιούχων Ελλήνων Βορειοηπειρωτών»

«Ήμαστε δίπλα στην Ομάδα Πρωτοβουλίας για Προσφυγή στο ΣτΕ των Συνταξιούχων Ελλήνων Βορειοηπειρωτών»

Κατά αρχάς ευχόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες μας: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η Νέα Χρονιά θα είναι, σίγουρα, καλύτερη από κάθε άποψη.

Είναι απόλυτα εύλογη η ανησυχία σας και ο προβληματισμός σας, που εκφράζετε στα μηνύματά σας που στέλνετε στην Ομάδα Πρωτοβουλίας, για να μάθετε ως τι μέλει γενέσθαι και που βρίσκεται η διαδικασία, σχετικά με τη Δικαστική προσφυγή, για την υπόθεση του νόμου 4387/2016, όπως π.χ., στο διάλογο που ακολουθεί:

 «Καλησπέρα σας! Είμαι ο Γιώργος Λώλης από τη Σωπική και θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με την πρωτοβουλία που έχετε πάρει για τη δικαστική λύση του συνταξιοδοτικού;! Περιμένουμε νέα σας, για να μάθουμε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθούμε. Υπολογίστε μας κι εμάς στην προσπάθεια αυτή! Ήμαστε δίπλα σας! Θα γίνουμε πολλοί!».

Η απάντηση από την Ομάδα Πρωτοβουλίας:

«Καλημέρα, κύριε Γιώργο και Χρόνια Πολλά! Είναι εύλογη η ανησυχία σας. Το όλο θέμα έχει κολλήσει σε κάποιες λεπτομέρειες, κοινές ρυθμίσεις με το Δικηγορικό Γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση. Και όπως γνωρίζετε, η παρούσα χρονική συγκυρία, καραντίνα και εορταστική περίοδος, ενοχλούν. Ελπίζουμε ότι σύντομα να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και θα προχωρήσουμε. Αρχικά, όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, όσοι βγήκαν στη σύνταξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από το Μάη 2016, και όσοι πρόκειται να καταθέσουν αίτηση συνταξιοδότησης εντός του επόμενου έτους, θα χρειαστεί να συμπληρώσουν ένα έντυπο εξουσιοδότησης, για το ανάλογο Δικηγορικό Γραφείο, επικυρωμένο από τα ΚΕΠ, το οποίο θα σας το προμηθεύσουμε την κατάλληλη στιγμή. Μολαταύτα, μπορείτε να κάνετε μια προεργασία, ενημερώνοντας και συλλέγοντας όσο περισσότερους ενδιαφερόμενους. Ελπίζουμε, ότι σύντομα να έχουμε νέα ενημέρωση! Την καλημέρα μας!».

Ομάδα Πρωτοβουλίας για Προσφυγή στο ΣτΕ των Συνταξιούχων Ελλήνων Βορειοηπειρωτών

Σχετικά άρθρα: