Αποκάλυψη: Μπίζνα 890 χιλ. ευρώ της ΜΚΟ του Σόρος πίσω από τα ασυνόδευτα της Μόριας -Επικοινωνιακό show η μεταφορά

Αποκάλυψη: Μπίζνα 890 χιλ. ευρώ της ΜΚΟ του Σόρος πίσω από τα ασυνόδευτα της Μόριας -Επικοινωνιακό show η μεταφορά

Μπίζνα της ΜΚΟ του περιβόητου παγκόσμιου τρωκτικού, του Τζόρτζ Σόρος πίσω από την γραμμή σωτηρίας των ασυνόδευτων «ανήλικων» από την Μόρια. Επικοινωνιακό show ανθρωπισμού στήθηκε για την μεταφορά αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Με το μανδύα του ανθρωπισμού η γνωστή ΜΚΟ Solidarity Now ανέλαβε την διαχείριση  των 400 ασυνόδευτων από το ΚΥΤ Μόριας, προϋπολογισμού 890 χιλ. ευρώ. Αυτό που έχει αξία είναι ότι η απόφαση για την χρηματοδότηση είχε εκδοθεί προ των γεγονότων στη Μόρια που οδήγησαν στην καταστροφή της δομής. Αυτό γεννά ερωτηματικά.

moria 2

Μιλάμε λοιπόν για μια δρομολογημένη κατάσταση και όχι για έκτακτη μεταφορά , όπως επικοινωνιακά παρουσιάζεται. Αφού λοιπόν όπως αποτυπώνεται μέσα από δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες τα «ανήλικα», έκαναν στάχτη το ΚΥΤ Μόριας και τους γύρω χώρους , αφού λιθοβόλησαν πυροσβέστες και έκαναν σμπαράλια πυροσβεστικό όχημα, μεταφέρθηκαν με όλες τις «τιμές» και τις ανέσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα. Με το αζημίωτο πάντα για το σύστημα που έχει στηθεί στη χώρα και διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, συντηρώντας το αίσχος της Μόριας , αλλά και αντίστοιχες δομές σε Σάμο,Κω, Χίο,Λέρο.

Τα ασυνόδευτα φωτογραφίζονται μετά τον εμπρησμό…. περιχαρή!!!!Πιο κάτω εν ώρα δράσης!!!

Moria

Η δράση των νταβατζήδων του μεταναστευτικού συνεχίζεται αδιαλείπτως για αυτό και επιμένουν να στηθεί εκ νέου ο καταυλισμός στη Λέσβο. Για να τροφοδοτούνται οι ΜΚΟ με χρήμα και να διατηρείτε μια εφιαλτική κατάσταση στα νησιά μας που εξυπηρετεί την Άγκυρα. ΜΚΟ που αποδεδειγμένα διαδραματίζουν αντεθνικό ρόλο , υποκινώντας τις συνεχείς εξεγέρσεις στις δομές.

Αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται πίσω από την συμμορία που κατευθύνει σε παγκόσμιο επίπεδο το μεταναστευτικό ως μέσο πλουτισμού, πίεσης και ελέγχου κυβερνήσεων, αλλά και πληθυσμιακής αλλοίωσης της Δύσης. Ο Τζόρτζ Σόρος γνωστός από τη δράση του ως βασικού χρηματοδότη της προπαγάνδας των Σκοπίων, είναι ένα από τα βασικά εργαλεία της τουρκικής πολιτικής στα Βαλκάνια.

SOROS
FILE – In this Sept. 24, 2011, file photo, George Soros speaks during a forum at the IMF/World Bank annual meetings in Washington. The AP reported on May 26, 2017, that a story shared online that claims Soros was federally indicted for voter machine fraud is a hoax. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta, File)

Πηγή: otavoice.gr

Σχετικά άρθρα: