Ένα θερμό ευχαριστώ από την Δημογεροντία της Δερβιτσάνης προς τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κύριο Κώστα Βλάση

Ένα θερμό ευχαριστώ από την Δημογεροντία της Δερβιτσάνης προς τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κύριο Κώστα Βλάση

Αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, δεν είναι λίγοι αυτοί που μας σκέφτονται και μας στηρίζουν έμπρακτα και ουσιαστικά, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες στιγμές της πανδημίας του κορονοϊού.

Άλλοι μας στηρίζουν ηθικά και άλλοι πρακτικά.

Ένας από αυτούς είναι και ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας ο κύριος Κώστας Βλάσης, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε και μας εξασφάλισε υλικά προστασίας κατά του κορονοϊού, τα οποία παραλάβαμε μέσω του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, όπως: παλμικό οξύμετρο, χειρουργικές μάσκες, γάντια, στολές προστασίας, αντισηπτικά και θερμόμετρα.

Ο ιατρικός εξοπλισμός θα παραμείνει στο Ιατρικό Κέντρο Δερβιτσάνης υπό την διαχείριση των υπευθύνων με καθαρή συνείδηση και σωστή διαχείριση.

Χάρη στην σημαντική αυτή στήριξη του κύριου Κώστα Βλάση, το Ιατρικό Κέντρο του χωριού μας θα έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα βοηθήσει τις νοσοκόμες μας στην καλύτερη αντιμετώπιση κατά του κορονοϊού, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια των συγχωριανών μας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, εξ ονόματος των κατοίκων της Δερβιτσάνης, για την πολύτιμη προσφορά, πιστεύοντας πως θα μιμηθούν και άλλοι παράγοντες το παράδειγμά του.

Σχετικά άρθρα: