Η ανθελληνική προπαγάνδα της Τουρκίας στην Αλβανία

Ο επίσημος ιστότοπος της τουρκικής ΡαδιοΤηλεόρασης TRT απευθυνόμενος στο αλβανικό κοινό στην έκδοσή του στην αλβανική γλώσσα, συνεχίζει με έντονο ρυθμό – πιο έντονα από άλλες περιόδους- την ανθελληνική προπαγάνδα του.
Θα σημειώσουμε ορισμένα ενδεικτικά δημοσιεύματα όπως παρουσιάζονται σήμερα στον ιστότοπο αυτόν που στοχεύουν στην παραπληροφόρηση του Αλβανού αναγνώστη.

«Η Ελλάδα και η ελληνική Κύπρος θέλουν να φυλακίσουν την Τουρκία στον Κόλπο της Αττάλειας με το χάρτη της Σεβίλλης» ( η άποψη της Τουρκίας για το διεθνές δίκαιο…)

« 5 ερωτήσεις δείτε τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο» (οι τουρκικές θέσεις περί «δικαίου» της θάλασσας)

«Ο Τσαβούσογλου στην Ελλάδα: Σταματήστε να ζητάτε βοήθεια από άλλους και μην δυσφημίζετε τον ελληνικό λαό».
Και εναντίον της Γαλλίας

«Γαλλία, το 60% των πολιτών είναι δυσαρεστημένοι με τον πρόεδρο Μακρόν»

«Γερμανός υπουργός (βρίσκει) σκανδαλώδεις τις συνθήκες στο στρατόπεδο προσφύγων στην Ελλάδα»
Η εξαίρεση…

«Ο Ράμα επαινεί την Τουρκία: Η σωστή διεύθυνση για την υγεία των Αλβανών»
(Με τι να ασχοληθείς και τι να γράψεις από τέτοια δημοσιεύματα…)
Πηγή: echedoros-a.gr