Αποκλειστικό: Σύγχρονο ”παιδομάζωμα” στη Θράκη – Τουρκική ”εισβολή” & σε αθλητικά σωματεία – Ιδού πως κάνουν προπαγάνδα σε ελληνόπουλα

Αποκλειστικό: Σύγχρονο ”παιδομάζωμα” στη Θράκη – Τουρκική ”εισβολή” & σε αθλητικά σωματεία – Ιδού πως κάνουν προπαγάνδα σε ελληνόπουλα

Toυρκική διείσδυση έχουμε στην Θράκη μας από την Άγκυρα, η οποία συνεχίζει να προκαλεί με σκοπό να δημιουργήσει τετελεσμένα.

Η Άγκυρα δεν πατάει μόνο οικονομικά στη περιοχή, αλλά και μέσω του αθλητισμού.

Αναλυτικά τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ:

”Η ομάδα ποδοσφαίρου της ”Τουρκικής” Ένωσης Νέων Κομοτηνής (GTGB) συμμετείχε στο «Fenerbahçe Football Academy U-11 Republic Tournament».

Το τουρνουά U-11 Republic διοργανώθηκε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Φενερμπαχτσέ το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

Στο τουρνουά που διεξήχθη στο Fikirtepe Facilities συμμετείχαν 15 ομάδες από 6 διαφορετικές πόλεις από την Τουρκία μαζί με την ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου GTGB που αποτελείται από μικρά παιδιά. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να φέρει κοντά ερασιτεχνικά σωματεία και να συγκεντρώσει αθλητές από διάφορες επαρχίες και χώρες.

Μέλη του ΔΣ της Ένωσης ”Τουρκικών” Νέων Κομοτηνής, που συμμετείχαν ως φιλοξενούμενη ομάδα σε αυτό το ιδιαίτερο τουρνουά, ήρθαν μαζί με τον βοηθό συντονιστή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Φενερμπαχτσέ, Arman Elitaş. Μετά τη συνομιλία ανταλλάχθηκαν δώρα. Η αποστολή του GTGB επέστρεψε στη Δυτική Θράκη μετά τη λήξη του τουρνουά.

Προφανώς και μιλάμε για ελληνόπουλα μουσουλμανικού θρησκεύματος. Μόνο που η τουρκική προπαγανδιστική ”μηχανή” έχει πάρει μπρος και συνεχίζει την προπαγάνδα.

Χάνουμε ελληνόπουλα και η Αθήνα ”κοιμάται”!

directus.gr

Σχετικά άρθρα: