Μπερίσα: Η υπόθεση «McGonigal», το σοβαρότερο σκάνδαλο από την εποχή του Ενβέρ Χότζα!

Μπερίσα: Η υπόθεση «McGonigal», το σοβαρότερο σκάνδαλο από την εποχή του Ενβέρ Χότζα!

Ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα συγκέντρωσε σε σύσκεψη τους επικεφαλής των παραρτημάτων του Δημοκρατικού Κόμματος σε όλη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι εργάζεται κρυφά για να καταστρέψει το Δημοκρατικό Κόμμα και την αντιπολίτευση στην Αλβανία από το 2017.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Δ.Κ., η υπόθεση «McGonigal» είναι το σοβαρότερο σκάνδαλο για τις αλβανοαμερικανικές σχέσεις από την εποχή του Ενβέρ Χότζα, όταν ο δικτάτορας διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με τις ΗΠΑ.

Μπερίσα: Έχει κινητοποιήσει κεφάλαια, έχει αγοράσει και δωροδοκήσει άτομα από τα πιο ισχυρά στη γη στον τομέα της ασφάλειας. Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ της διεφθαρμένης στρατολόγησης που έκανε ο Έντι Ράμα στον ΜακΓκόνιγκαλ, της χρήσης του εναντίον της αντιπολίτευσης, της εγκαθίδρυσης του μονισμού στην Αλβανία, των μεγάλων επενδύσεων του Ντεριπάσκα στα Τίρανα, υπάρχει μια άρρηκτη σχέση.

Ως φιλοδυτική πολιτική δύναμη, είναι καθήκον μας να απομακρύνουμε αμέσως αυτόν τον άνθρωπο από την εξουσία.

Στην αρχή της συνάντησης ο βουλευτής Φλαμούρ Νόκα μίλησε για τη διαμαρτυρία της 11ης Φεβρουαρίου. Είπε ότι μετά από αυτή τη διαμαρτυρία θα συνεχιστεί η κλιμάκωση της κατάστασης, χωρίς όμως να διευκρινίσει κάτι συγκεκριμένο.

Νόκα: Η ηγεσία του ΑΣ αποφάσισε να κάνει διαμαρτυρία. Η διαμαρτυρία θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου στις 12:00. Θα συνεχίσουμε την κλιμάκωση της κατάστασης στη χώρα. Οι Αλβανοί δεν αποδέχονται ότι έχουν έναν άνθρωπο που αμαύρωσε την εικόνα της Αλβανίας, ένα άτομο που εργάστηκε όλη την ώρα για να υπονομεύσει τη δημοκρατία.

Σχετικά άρθρα: