Πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Meta και Rama για το Λιμάνι του Δυρραχίου

Πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Meta και Rama για το Λιμάνι του Δυρραχίου

Ο Ilir Meta και ο πρωθυπουργός συγκρούστηκαν για την παραχώρηση του Λιμανιού του Δυρραχίου. Ο επικεφαλής της κυβέρνησης απάντησε στον πρώην πρόεδρο μέσω status στο Twitter.

«Δεν ξέρω γιατί έχω την αίσθηση ότι αυτός ο επικεφαλής του PL (Κόμματος των Λεκ), έχει τόσες πολλές κρυφές γνώσεις για την απόκρυψη των ονομάτων των λεκ, που δεν μπορεί να αποφύγει να συκοφαντεί ακόμη και κάποιον με γνωστό και σεβαστό όνομα, επώνυμο, κεφαλαία και αναγνωρισμένα έργα παγκοσμίως!

Αυτός που θα φτιάξει το Τουριστικό Λιμάνι του Δυρραχίου, έχει φτιάξει το μισό Ντουμπάι, ενώ αυτός που τον συκοφαντεί έχει φτιάξει μόνο δύο κόμματα, το ένα μόλις έφυγε για σκραπ και το άλλο μόλις έφτασε για λεκ! Έχω μια άλλη προαίσθηση: Ότι το σημερινό κόμμα θα φύγει πολύ νωρίτερα από τον πρώτο».

Η επίθεση του πρωθυπουργού έγινε αφού ο Ilir Meta είπε νωρίτερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι το Λιμάνι του Δυρραχίου παραχωρήθηκε σε εταιρείες offshore.

Είναι ξεκάθαρο ότι με ιδιοκτήτες offshore και με εκατοντάδες οικοδομικές άδειες για πολυκατοικίες σε αυτή την περιοχή, ο Edi Rama θέλει να πραγματοποιήσει την αμνηστία του βρώμικου χρήματος και να επιβραβεύσει όλα τα τμήματα της μαφίας, που τον στήριξαν στις αγοραπωλησίες και τη χειραγώγηση των εκλογών».

Σχετικά άρθρα: