Στην Αλβανία αύριο ο Μητσοτάκης – Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού

Στην Αλβανία αύριο ο Μητσοτάκης – Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων

Στην Αλβανία θα βρεθεί αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου θα πάρει μέρος στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων ενώ θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας Έντι Ράμα, καθώς και με τον πρόεδρος της Δημοκρατίας και τον πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας.

Συνάντηση με Αναστάσιο και μέλη της ελληνικής μειονότητας

Παράλληλα ο πρωθυπουργός θα έχει επαφές με τον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο και με εκπροσώπους της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων, που διεξάγεται στα Τίρανα (12:00 ώρα Ελλάδος).

Στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο. Στις 18:45 θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας Lindita Nikolla και στις 19:30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Bajram Begaj.

Στις 20:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της Αλβανίας Edi Rama. Στη συνέχεια θα παρακαθήσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει ο κ. Rama.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Σχετικά άρθρα: